Šta je novo?

Nokia 6600+bluetooth+laptop problem

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Imam problem da laptop povezem na internet preko gprs na NOKIJI 6600.
Imam Acer Ferrari 3400 sa integrisani Bluetoothom i sve sam lepo podesio ali nikako da se povezem na net. To sve nebi bilo tako cudno da mi nije disao drugar sa SonyEricssonom T68i preko koga sam se odma povezao. Inace GPRS mi na mobilnom radi normalno, Blutooth takodje tako da pojma nemam u cemu je problem. Ima li neko predlog ili informaciju. Unapred hvala

Ako se on povezao svojim telefonom preko tvog kompa to bi znacilo da je na kompu sve podeseno kako treba sto znaci da gresku treba da trazis kod sebe na telefonu,pogledaj u APN da li si promenio u gprsinternet umesto gprswap jer ako ti preko telefona radi onda je verovatno tu problem!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
Ako se on povezao svojim telefonom preko tvog kompa to bi znacilo da je na kompu sve podeseno kako treba sto znaci da gresku treba da trazis kod sebe na telefonu,pogledaj u APN da li si promenio u gprsinternet umesto gprswap jer ako ti preko telefona radi onda je verovatno tu problem!
Pozdrav ,)

Naravno. APN mi je internet, ni nesecam se da mi je ikad bilo wap

Nisi naveo da li imaju uopste komunikaciju tj. da li imaju komunikaciju neki drugi programi a nece samo da ide na internet, ako je problem u internetu treba da odes u modem settings pa u advanced settings da upises:
+cgdcont=1,"IP","gprsinternet" ovo je mislim za MTS a za mobtel isto samo umesto gprsinternet samo gprs.
Pozdrav

Vrh Dno