Šta je novo?

Nokia 6600, 064, ne radi IRC, Opera

• Začetnik teme Začetnik teme Laza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Laza

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2001
Poena
765
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5 7600X 4.7GHz & Thermaltake Toughair 510
Matična ploča
AM5 Gigabyte B650M AORUS ELITE AX DP/M.2/DDR5
RAM
DDR5 32GB 5200MHz Kingston Fury Beast 2x16GB
GPU
MSI Radeon RX 5700 XT, 8GB, 256-bit, RX 5700 XT MECH OC 8G
Storage
M.2 NVME 1TB AData 5000MBs/4200MBs
PSU
Be Quiet Pure Power 12 M750W BN343 Gold Modular
Kućište
Fractal Design Define R4 Black Pearl
Monitor
IIYAMA ProLite 27, ULTRA SLIM LINE, WQHD, IPS, 5ms, FreeSync, Zvučnici, XUB2792QSU-B1
Miš & tastatura
LOGITECH MK470
Pristup internetu
  1. Optički internet
Drugar ima Nokiu 6600. Ubacili smo Operu, kao i par programa za IRC (mislim da se jedan zove WirelessIRC). Programi se povezu na net (prikaze se slovo G u cosku), medjutim ni jedan ne uspeva da obavi svoj posao. IRC ne uspe da se konektuje na server (probao desetak), a Opera da pronadje stranu. Gde gresimo?? Za apn koristimo gprsinternet.

ako ste prepaid, ništa od toga, moguće da su i postpaid zeznuli kada su krenuli sa naplatom prepaidu... elem, dok je bilo džaba ja sam na mojoj accompli motoroli vozio i IRC i ICQ, e-mail, WAP, sve je perfektno funkcionisalo... međutim od početka jula ništa ne radi sem WAP-a... zvao sam korisnički servis i rekli su da ništa od dodatnih servisa neće raditi do daljnjeg, valjda ne znaju kako da isprogramiraju radi obračunavanja ili već čega... u svakom slučaju, kaubojski i neprofesionalno...

meni je prevashodno bio potreban e-mail, a posle sve ostalo... posebno je sjajno da kada se fino uhodaš i navikneš na nešto lepo, a onda ti to ukokaju... 😀

biće valjda uskoro... kada razbucaju malo taj monopol i konačno krenu da napreduju telekomunikacije ovde... 😉

Postpaid je u pitanju. Strasno. Ne mogu da verujem da su ukinuli i da nikom ne radi. Koja je onda svrha besplatnog gprs-a (retoricko pitanje)?

Nazad
Vrh Dno