Šta je novo?

Nokia 6500???

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Jel bilo ovo kod nas nekada da se kupi?
Vidim da je model prilicno star, ali ga se ne secam u nasim prodavnicama. Izgleda simpaticno. Otprilike je to 6510 sa vratima.... gresim li?

PJ je napisao(la):
Jel bilo ovo kod nas nekada da se kupi?
Vidim da je model prilicno star, ali ga se ne secam u nasim prodavnicama. Izgleda simpaticno. Otprilike je to 6510 sa vratima.... gresim li?

Nisam siguran ali mislim da te nokie sa 2x0 na kraju nisu za nashe trzishte...mozda greshim ali mislim da je tako...Al ne,sad vidim da nije isti kao 6510 ovaj ima goru rezoluciju-kao 8310 a i ovaj radi na (EGSM 900/GSM 1800)...Ipak ja mislim da to nije za nas (chim ga nije ni bilo)...

da, taj telefon je za azijsko trziste... od februara ove godine, svi imaju oznake x100 (6100, 2100...) i prave se za ceo svet.. dakle nema vise za istocno, evropsko i usa trziste, jer su svi tri band telefoni!

Bedak :(
A bas je simpatican :)

Ma, bice ubrzo i za 8310/6510 maskica sa preklopom preko tasta kao sto sam vidjao za 3210 i 3310 recimo :).

Doduse, preklop nije aktivan :beat: ali, boze moj, ne moze bas sve kinez da nabudzi :)

Pozdrav!

Kinezi, pfuj....i ako mi neko kaze da sam rasista zaklacu ga k'o Mongola :D

Najvise volim polu aktivne preklopnike kao sto je onaj na Sony Z5. Mozes da ga koristis, a ne moras, mozes i da ga skines, a mozes sa njim da se javljas i prekidas vezu :)

Nazad
Vrh Dno