Šta je novo?

Nokia 6500 slide

vanjad

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2006
Poena
319
E drugari, cekao sam ovako nesto od nokie, i po svemu sudeci ovo ce mi biti sledeci telefon. Jedina stvar koja mi se ne svidja je sto je slider, pa me zanima, ako ga neko ima da mi kaze kako je slajder napravljen, jel dosta robustan, jer nameravam da uzmem polovan. Svi ostali saveti su dobrodosli. I da, ne bih da uzimam neku drugu marku, pa saveti tipa imas ovakav i onakav SE ili Samsung su suvisni:smoke:...

Poslednja izmena:
Pa ako ti smeta sto je slajder uzmi verziju koja nije tj monoblok!

Odlican telefon, cackao sam ga malo, mada je po meni trenutno malo precenjen na nasem trzistu. Metalni deo izgleda super dobro, dok plastika izgleda dosta losije, da ne kazem jeftino.
Slide takodje nije bas najprecizniji.

imam ga vec skoro 2 meseca i nije lose uradjen,koristim ga samo za telefoniranje i sms i lepo se pokazao.Slider je cvrst mada imam utisak da se malo klima.Kamera nije losa,meni se svideo dosta video zapis koji je posle SE mnogoo bolji :).Ekran je extra uradjen. Sve sto te interesuje pitaj ;)

Ma interesuje me najvise taj slide, jer vec odavno nisam imao slidera nokiu, a i sto sam imao bilo je davno, 8110 i 7110. Znaci koliko izgleda robusno i da li moze da potraje dve godine recimo bez problema, mada je sad rano za takva pitanja. Kakve su slike kada se skinu na komp? Eto to me generalno zanima? Da ima monoblok sa funkcijama 6500 slide uzeo bih to, mada mi se dizajn ovoga svidja. I da, koliko je ekran osetljiv na grebanje?

Pa ne izgleda robusno dosta ljudi kaze da je elegentan telefon,to za dve godine mozda izdrzi al cisto sumnjam da ce flat izgurati al opet sve zavisi koliko koristis telefon.Pa slike su ok ja sam samo slikao 4 puta i to u prostoroji i slike nisu bile lose nisu u klasi k800 al tu negde.Sta znam ja sam odmah skinuo nalepnicu nosenje ono po dzepovima itd ne pazim ga nesto narocito i nije se izgrebao,mnogo bolje odradjeno nego na u600 i 6120 (ta dva sam zadnja nosio)

A flat kabel ako eventualno vrisne verovatno se menja u servisu, za nadam se ne velike pare. Jelte?

pa da al cuj Samsung E720 kod moje keve je skoro 3 godine i evo radi bez problema (da kucnem u drvo) al ona ne koristi puno mob,ja dosad nisam imao nikakvih problema sa flatovima nesto narocito mada opet ...

Hocu da uzmem telefon koji ce me sluziti normalno jedno vreme (u mom slucaju ciklus menjanja 1.5-2 godine). A ovaj mi se svidja i ima sve sto treba, samo me malo taj slider muci. Inace nisam od onih kojima je telefon stalno u rukama i koji stalno salju poruke i njakaju po ceo dan, normalno koriscenje, oko 100 poruka mesecno i to je to, malo slikanja i kraj. Ne gledam filmove i slicno na telefonu. E da, koliko memorije ima i kakve su slusalice, mp3, radio?

Poslednja izmena:
ovaj ce ti biti odlican jer ima dobar slider(bolji do sad nisam video),ima 30 mb svoje memorije i 256mb karticu,nisam probao sluske,mp3 i radio.

Tako sam otprilike i mislio, drzao sam ga u rukama i deluje dosta solidno.

Nazad
Vrh Dno