Šta je novo?

Nokia 6310i i brisanje ringtone (ova). Pomoc.

Raka

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2003
Poena
619
Da li postoji neki nacin da se sa Novie 6310i obrisu ringtonovi.

Znam da se kada se doda 10 novih ringtonova, neki moraju zameniti, ali me interesuje kako da obrisem neke koji su ubaceni greskom i ne trebaju mi.

Naime, komponovao sam nesto i to ubacio u telefon, ali sam kasnije nasao bolju verziju i mali je dopravio pa sam je ubacio pod istim imenom kao i onu proslu. Sada imam dve zvonjave pod istim imenom i hocu da obrisem onu koja mi ne treba.

Da li je to moguce uraditi i kako ????

Hvala unapred.

PS. Imam bluetooth USB adapter i sve radi odlicno, tako da sam otvoren za predloge brisanja tonova pomocu softvera.

hint: Oxygen Phone Manager verzije preko 2.1.7

a imam ja jedno pitanje za tebe:
koji usb adapter imas i jesi li uspeo da namestis da radi gprs konekcija sa racunara preko bluetootha i kako?

Imam neki CSR Bluetooth USB adapter (Widcomm)

Verzijaq softvera za telefon je 5.52 a moras imati 5.50 ili visu da bi mogao namestit blue tooth sa Widcomm softverom

Izgleda da ovu restrikciju nema samo DigiAnswer softver tj. sa njim radi bilo koja verzija telefona.

Ovo je ujedno i nacin na koji se namesta. Ako imas 5.50+ verziju sve radi samo, a ako ne nece nista da radi kako treba.

gprs sam namestio i radi solidno. Ustvari curka ali je besplatno pa koga briga.

Potrebno je da namestis telefon po uputstvu sa tvoje mreze (063 ili 064). Tamo ces takodje naci kako da napravis konekciju i ostalo.

verzija telefona se proverava kada ukucas *#0000#

To ti je to. Ako imas jos pitanja ti pisi.

Inace citao sam da Oxygen hoce da unisti telefon pa mi nije oglavu da ga probam, a i ne nerviraju me toliko te melodije da sam ocajan pa da nesto zeznem. Bolje ja da to ne diram.

Ja sam mislio da li postoji neki nacin iz nokia softvera ili neki nokia program ili sifra koje brise odredjene ubacene zvonjave ili sve naknadno ubacene.

Ja imam pcsuite (dobio uz tel),i idem preko ir-a.....na 6310i nesam uspeo da izbrisem melodije nikako.......jedino sto mozes je da uzmes da napunis tel melodijama koje su ti OK i da njima zamenis tvoje koje ti se nesvidjaju.......
Jedino sto jos nisam probao je factory defaults.....

recite mi da li ima neka radnja u bg-u koja bi htela da otkupi 6310i i koliko bi mogao za njega da dobijem kod njih, a koliko kada bi ga ja prodavao preko oglasa ?
poz:)

Da napunim nokiu sa melodijam sam i ja znao ali sam mislio da ima neki drugi nacin. Bas su oni glupi, sve stave na telefon, ovaj radi odlicno samo nema da se brise zvoljava. Hvala ti u svakom slucaju.

zendraqla: ne prodavaj taj telefon bre. Ako vec moras onda ga prodaj preko oglasa jer u radnji generalno uvek dobijes manje sem ako imas nekoga ko ce telefon prodati onako ispod tezge pa da i ti dobijes a da i on dobije malo.

rakabencmark, telefon je stvarno fenomenalan ! ali me smorio ! imam ga preko 6 meseci, a pre toga sam ima 6210 koju sam ima skoro 2 god . telefoni su veoma slicni tako da ne mogu vise da izdrzim ! recite mi ako ne budem uspeo da ga prodam gde ima da se kupi originalna litijum-polimer baterija (ova mi nesto oslabila) ?

Oxygen koristim od verzije 1.4 ili 1.5 da te ne lazem, jos od kako sam nabavio 7110, sada trenutno koristim verziju 2.1.7 na 6310i i sa kablom savrseno funkcionise, ja imam MSI BToes i jos nisam uspeo da sredim da mi Oxygen radi ok sa njim ali zato sve ostalo fercera.

E da sto se oxygena tice prikljucivao sam i par drugih nokia i sve su radile perfektno sa oxygenom, znaci taj ko ti je rekao ili te je slagao ili je imao neku katastrofa losu verziju.

zendraqla je napisao(la):
gde ima da se kupi originalna litijum-polimer baterija (ova mi nesto oslabila) ?

ComTrade......na org. bateriji pise MADE IN JAPAN ,i nijedna druga nije originalna.......

Inace imam taj tel vec godinu dana ,i nemenjam ga dok se ne raspadne......
Evo sta mi se i desilo......Vozim ja tako (u stvari jurcam) autoputem,i dodjem blizu plavog mosta.....s obzirom da je bilo leto,crkavam od vrucine,pa stoga stavih i lakat na prozor......zvoni telefon......javim se,kad moj kum...."gde si kume,sta ima".....BAAAMMMMM (jeb..a rupetina na iskljucenu sa autoputa),a telefon odeeeeeee.........stanem ja nakon 20tak metara,odem po telefon,pa po bateriju,pa pogledam stetu,a ono se izgrebalo,majko mila,mnogo se izgebalo........sklopim ga kad ono RADI :eek:
Ispao je pri brzini od oko 70-80 KM/h i RADI......

Retko koji telefon danas bi to izdrzao,retko koji.......

Pa to ni terminator ne bi izdrzao. Ala su ga napravili....Svaka im cast.

Heechee: Koju verziju softvera imas. Proveri sa *#0000#. Ja imam v 5.51 i sve mi radi sa Widcomm drajverima i BT-om. Nisam probao Oxigen ali posle tvog komentara mozda i hocu.

Twix je napisao(la):
ComTrade......na org. bateriji pise MADE IN JAPAN ,i nijedna druga nije originalna.......

jesi li siguran da je to org.baterija, a nisi mi napisao cenu...

Twix je napisao(la):
Inace imam taj tel vec godinu dana ,i nemenjam ga dok se ne raspadne......
Evo sta mi se i desilo......Vozim ja tako (u stvari jurcam) autoputem,i dodjem blizu plavog mosta.....s obzirom da je bilo leto,crkavam od vrucine,pa stoga stavih i lakat na prozor......zvoni telefon......javim se,kad moj kum...."gde si kume,sta ima".....BAAAMMMMM (jeb..a rupetina na iskljucenu sa autoputa),a telefon odeeeeeee.........stanem ja nakon 20tak metara,odem po telefon,pa po bateriju,pa pogledam stetu,a ono se izgrebalo,majko mila,mnogo se izgebalo........sklopim ga kad ono RADI
Ispao je pri brzini od oko 70-80 KM/h i RADI......

Retko koji telefon danas bi to izdrzao,retko koji.......

ti si jedan veliki srecnik ! stvarno bi retko koji telefon to danas izdrzao! znam da sam lud sto ga menjam, ali mnogo me smorio ! i cale, burazer i ja ga imamo (6310i) ...

rakabencmark je napisao(la):
Pa to ni terminator ne bi izdrzao. Ala su ga napravili....Svaka im cast.

Heechee: Koju verziju softvera imas. Proveri sa *#0000#. Ja imam v 5.51 i sve mi radi sa Widcomm drajverima i BT-om. Nisam probao Oxigen ali posle tvog komentara mozda i hocu.

Moj je fw 5.10 , kazem nakon update-a drivera za BToes sve radi jedino nikako da oxygen nateram da se konektuje na mob kako treba, videcu ovih dana da odem i updatujem fw na telefonu mozda to malo razresi problem i misteriju sto me zeza oxygen. Ako ga probas i nateras da radi , javi sta i kako si podesio :D

recite mi koliko kosta nov softver i gde ga ubacuju ?

Nazad
Vrh Dno