Šta je novo?

nokia 6300

SretenBG

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
445
imam problem sa doticnim telefoonom vec dugo vremena i ne znam kako da ga resim.Problem je sledeci. Baterija od telofona drzi 8 sati max koristio ga ja ili ne.Prvo sto sama uradio je bila nabavka nove baterije,medjutim sve isto,znaci nije to.Snimio sam novu verziju software-a za njega sa nokionog sajta i opet sve isto.Vratio sve u factory settings i opet nista.Jel moze neko da mi da ideju o cemu se tu radi. E da ne zaboravim,ne radi mi ni bluetoot od tada i kad stisnem On na ga aktiviram nista se e desi,a kad stisne OFF onda izbaci Bluetoot turned off sto mi je malo cudno.

Vrlo jednostavno, imas neispravan telefon. :)

e bas mi si pomogao,jel to moze da se resi softverski nekako,ili je za djubre?

Najverovatnije ti je menjan IMEI na telefonu i tuce se sa mrezom /da ne gnjavim sa objasnjavanjem/ menjaj fon ionako ce otkazati usled navedeog!
:wave:

Poslednja izmena:
Jesi probao drugi punjač?! :)

Nosi ga bre u servis, najverovatnije je riknuo "regulator punjenja" ili kako se već zove taj deo na samom telefonu, ja sam imao takav defekt sa nekoliko Nokia...

U Bt-u i jeste najverovatnije problem.Riknuo ti Bt modul i vuce struju stalno.

odnecu ga sutra u servis pa cu videti,zao mi je da ga bacim,imam ga samo godinu dana,a radi mi posao stvarno,bolji mi ne treba.

Nazad
Vrh Dno