Šta je novo?

Nokia 6300 firmware update na srpski

kriket

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2008
Poena
360
Kako stoje stvari sa trenutnom kompatibilnošću NSU i NSS?

Jel se može menjati product code pomoću NSS sa trenutnim drajverima koji idu uz PC Suite ili NSU. Znam da je pre godinu-godinu i po dana bilo nekog raskoraka, pa NSS nije radio sa tadašnjim Nokijinim drajverima, pa su se morali umetati stari iz PC Suite 6.xx

Kakva je sada situacija, nisam u toku?

Koji je product code aktuelan za 6300 da skine srpski jezik?

Može li se flešovati sa bilo kojim miniUSB kablom ili ne? Nisam dobio nikakav kabl uz telefon, pa ne znam jel pasuje od fotoaparata i sl?

Odgovara ti bilo koji mini usb,googlas malo i skines phenix service software,kao i kompletan flash file:MCU,PPM,CNT,odaberes sta hoces,pa opicis...
Naravno rizik od ubijanja telefona uvek postoji,mada je meni NSU ubio vise telefona nego phoenix,obavezno otkaci resetovanje na fabricki default ili posle flashovanja *#7370#

poz.

Kad uključim NSS v1.0.38.14 i pokrenem i tražim da mi isčita Product Code, HW version, Manufacture Month, Serial Number kaže: Reading Values Error!

Što će reći da je ovaj NSS neupotrebljiv sa aktuelnim Nokia drajverima. U pm grrrr!

Jedino mi ostaje da potražim noviji NSS, što me jala verovatnoća da ga ima, ili da se patim sa starim Nokia drajverima, što opet nemam, tj imam one praistorijske što sam dobio na CDu sa telefonom, ko zna otkad su, a i s njima ne bio odradio software update. Možda bi mogli samo da posluže da izmenim Product Key.

Uglavnom SMOR!. Eee, a kad sam kupio N73 i doneo ga kući flešovao sam ga i ujedno debrendirao od glupih TIM loga za pola sata. Tad je sve radilo NSS i NSU zajedno out-of-the box. Sad nepotrebno smaranje

Nazad
Vrh Dno