Šta je novo?

Nokia 6280

J@mmer

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko moze da mi pomogne ?
Moj drug ima Nokiu 6280 koja nije kradena ali je kupljena u Italiji i nece da radi na nasoj mrezi ! Da li neko moze da ga dekodira da bi radio na nasoj mrezi ?

Ako neko moze da dekodira neka mi se javi !
Koliko para bi kostalo to zadovoljstvo ?

:type:

Koliko ja znam niko jos ne dekodira 6280 u Bgd-u, a inace 6280 ima ozbiljne hardverske probleme koji se za sada ne mogu popraviti ( nokia ih cak ni ne priznaje zvanicno) takve su sve nokie 6280 proizvedene do 8. aprila...

akki je napisao(la):
Koliko ja znam niko jos ne dekodira 6280 u Bgd-u, a inace 6280 ima ozbiljne hardverske probleme koji se za sada ne mogu popraviti ( nokia ih cak ni ne priznaje zvanicno) takve su sve nokie 6280 proizvedene do 8. aprila...

Hvala na informaciji to sam i ja saznao, ali ako kojim slucajem saznas ili neko drugi sa foruma sazna molim da mi javi !!!

Pozdrav !!! :wave:

akki je napisao(la):

U vezi dekodiranja si u pravu, jos niko ne "radi" 6280. U vezi hardverskih problema, sa originalnim telefonima nisam primetio cudno ponasanje, nije bilo reklamacija, opet to je moje licno iskustvo. Naravno, ne iskljucujem da je moguce da postoje neki problemi u radu, sa ovim prvim verzijama softvera.

Poz.

Ja sam svoj sad dao drugaru koji je rekao da je našao nekog ko može da dekodira. Rekao je do četvrtka bi trebao da bude gotov, pa ću javiti da li je uspeo.

X12345 je napisao(la):
Ja sam svoj sad dao drugaru koji je rekao da je našao nekog ko može da dekodira. Rekao je do četvrtka bi trebao da bude gotov, pa ću javiti da li je uspeo.

OK, javi mi cim budes saznao da li ga je dekodirao !!!

Hvala unapred !!!

X12345 je napisao(la):

I ja imam problem sa istim telefonom pa te molim da nas obavestis o novostima kada ih budes imao

Hvala

trinitrol je napisao(la):
U vezi hardverskih problema, sa originalnim telefonima nisam primetio cudno ponasanje, nije bilo reklamacija, opet to je moje licno iskustvo. Naravno, ne iskljucujem da je moguce da postoje neki problemi u radu, sa ovim prvim verzijama softvera.
jedna lasta ne cini proletje, a jasno napisah da su hardverski problemi ( doduse ima i sf ) telefona proizvedenih do 8. aprila, ko ne veruje nek pogleda sam ;)

Ja sam ga "čvakao" jedno dve nedelje bez kartice i jedini problem koji sam primetio (daj bože i jedini) je da se tel resetuje kada se promeni profil. Ali ne svaki put. Čitao sam o tome na forumima i ljudi kažu da se to dešava prvih mesec dana i onda misteriozno prestane?!

X12345 je napisao(la):

Otključa li ga?

Drugar mi sve govori sad će, sad će, ali nikako da dođe to "sad". Veruj mi i ja sam jako nestrpljiv, nabavio sam ga još početkom februara, igrao se sa njim nekih 2 nedelje i onda se izbedačio što ne mogu da ga koristim. Uzeo je brdo telefona da dekodira, ali će prvo moj uraditi, tako da čim bude gotov, javiću se, obećavam.

Vrh Dno