Šta je novo?

Nokia 6234

mikelebg26

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.10.2005
Poena
319
Kupio sam ovaj telefon u Sloveniji, telefon je stvarno fenomenalan, ali posto sam ga uzeo preko jednog slovenackog mobilnog operatera, telefon je "zakljucan", tj. moze da se koristi samo sa SIM karticom tog operatera, jer kad stavim recimo 063 broj unutra nece da udje u sistem. Da li postoji neki kod ili sifra da razbije ova zastita ili telefon mora da se flashuje???

Očigledno mora da se SIM otključa pre upotrebe druge kartice. Moraćeš to da odradiš u servisu, ukoliko imaju rešenje za konkretan model.

kako da se otkljuca SIM ? Ne razumem ! Valjda se otkljuca aparat , zar ne?

Nokia 6234 se dekodira, cena cca 70 EUR, raspitaj se po servisima.
Pozdrav

sta bre 70 EUR ?

Pa dekodiranje... To je BB5 model (kao i 6233, 6280, N i E series, itd.), koji rade samo Kaljevic i ekipa (ako ti i kazu u nekom servisu da oni sami rade, lazu, salju/nose ovima u BG). Eto zato to zadovoljstvo malo vise kosta

Poz:smoke:

mogu da dobiju samo 70 udaraca po glavi.....:smash:

da ti stanemo na muku pa da ti kazemo da si se zestoko zeznuo?
em je ovde u startu jeftiniji (dekodiran...)
em kad platis dekodiranje vise nemas originalan telefon, pa si opet mogao da ga uzmes..
i jos ako platis 70e dekodiranje kostace te vise nego da si uzeo neki daleko bolji telefon, ovde...

tesko da bi ga tu dobio u pakovanju kao ovde, a obratite paznju na sledece - da li se secate kad je 6230i (inace 6234 je naslednik) izasao i koliko se u gradu prodavao sa sa plasticnom maskom umesto aluminijumskom, pa sad pogledaj u gradu, ili se raspitaj kakva je maska 6234 i sve ce ti biti jasno, sumnjam da ces i dalje misliti da sam se *****ao. E da, i jos jedna stvar, vaznija, ako imas prilike, udji u neku radnju pogledaj sta pise pod "made in...." i posle toga cete jos biti jasnije....a to za sobom povlaci - kvalitet kamere, software-a, ispravnosti aparata...ako si u prilici, ucini ovo sta sam napisao, raspitaj se, i sve ce ti biti jasno, zasto ovaj tel u BGD kosta 195 eura, a svugde drugde u zemljama EU 270 eura.

A 70 eura ne bi dao za dekodiranje, pa makar ga i ne koristio dok budem tu...to je bezobrazluk, ali uostalom, sta je u srbiji jos normalno...

joj sto volim te price o "paketu"
evo ja sam uzeo iz telekoma 6233 sa sve paketom... znaci NE znam gde mi je paket...
dzaba sam im prodao dusu na 2 godine i sad imam skoro duplo veci telefonski racun nego dok sam bio kod telenora... da sam lepo uzeo telefon za 200eu isplatilo bi mi se za tri meseca....
a svi ti telefoni se ionako prave na istom mestu... kao i svi fotoaparati i sve ostalo..

pa ima veze sa srbijom... napolju se ovaj fon verovatno jos ni ne dekodira |)))

napolju ti telefon po isteku ugovora otkljucaju...za u paketu kupljene pakete mislim da je to dve godine...ili ti nude opciju da ti to odmah urade ako platis iznos koji je u rangu cene samog aparata bez ugovora/pretplate....

u normalnim zemljama su ugovori najcesce 12 meseci.

postpaid aparati su jako cesto nekodirani u samom startu, a tamo gde i jesu se to resi za neku razumnu svotu novca.

prepaidovi su svuda naravno kodirani.

nazalost mi smo jos uvek jako daleko od toga.

tesko da bi ga tu dobio u pakovanju kao ovde, a obratite paznju na sledece - da li se secate kad je 6230i (inace 6234 je naslednik) izasao i koliko se u gradu prodavao sa sa plasticnom maskom umesto aluminijumskom, pa sad pogledaj u gradu, ili se raspitaj kakva je maska 6234 i sve ce ti biti jasno, sumnjam da ces i dalje misliti da sam se *****ao. E da, i jos jedna stvar, vaznija, ako imas prilike, udji u neku radnju pogledaj sta pise pod "made in...." i posle toga cete jos biti jasnije....a to za sobom povlaci - kvalitet kamere, software-a, ispravnosti aparata...ako si u prilici, ucini ovo sta sam napisao, raspitaj se, i sve ce ti biti jasno, zasto ovaj tel u BGD kosta 195 eura, a svugde drugde u zemljama EU 270 eura.

A 70 eura ne bi dao za dekodiranje, pa makar ga i ne koristio dok budem tu...to je bezobrazluk, ali uostalom, sta je u srbiji jos normalno...
Kad si vec toliko kucao mogao si i da napises sta si to dobio u pakovanju tamo. Evo, ja sam telefon kupio ovde pre nekoliko meseci i dobio aparat (Made in Germany), punjac, slusalice/hands free, microSD od 64MB, DKU-2 data kabl, disk, full color 100+ strana uputstvo na srpskom i kutiju naravno. I sve to za tada 210 eura.

Nazad
Vrh Dno