Šta je novo?

Nokia 6233 - izgleda odlicno!

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
nokia62338gf.png

- A small, sleek mobile device with indulgent stainless steel - the perfect balance of features for both business and pleasure
- Real time access to information at all times through mobile broadband
- High quality sound through stereo speakers and 3D surround sound
- Up to 70MB total memory (6MB internal + 64MB memory card) for storing videos, pictures, and messages
- 2-megapixel camera with 8x smooth, digital zoom and landscape mode
- Stereo FM radio and music player
- Enhanced Java email client for easy sending and receiving of information
- Spam filter to avoid junk mail
- Supports video sharing, streaming, and recording capabilities
- Video, MP3, eACC+, and 64-bit polyphonic ringing tones

http://www.europe.nokia.com/nokia/0,0,85028,00.html

Super, samo ga nema u prodaji, a i pitanje da li ga uzeti s obzirom da su 3G mreže ovde i dalje u test fazi ;-)

A sta to izgleda odlicno kod ove nokije?

Od opcija, sve vec vidjeno... a verovatno ce i cena biti "realna". :D

Meni se licno svidja, a i bogata je tim "opcijama", dobra kamera, memorija, materijal od cega je izgradjena...DOsta je, jedino jos da vidimo i cenu, a ako je u klasi (+ - ) moje nokie 6230i, odmah je menjam...

ivo.r je napisao(la):
Super, samo ga nema u prodaji, a i pitanje da li ga uzeti s obzirom da su 3G mreže ovde i dalje u test fazi ;-)

3G?
Ima sve sto i svaki drugi mob iz te klase. Verovatno ce biti malo skuplji od konkurencije, kao is vaka Nokia, tako da nema nikakvog iznenadjenja.
Varijanta da menjam moj 6230 za taj model moze da udje u razmatranje samo ako mu baterija bude drzala 4+ dana....

PJ je napisao(la):
3G?
Ima sve sto i svaki drugi mob iz te klase. Verovatno ce biti malo skuplji od konkurencije, kao is vaka Nokia, tako da nema nikakvog iznenadjenja.
Varijanta da menjam moj 6230 za taj model moze da udje u razmatranje samo ako mu baterija bude drzala 4+ dana....

Pa to i kažem. Ne donosi puno novog (osim 3G koji barem meni još ihahaj neće trebati) da bi neko zamenio npr. 6230 ili sličan telefon iz prošle generacije osim ako cena nije ekstra povoljna.

Poslednja izmena:
... ja evo ceo dan danas pokusavam da shvatim poentu ovog treda i ne ide mi nikako, sad se dizu tredovi o "lepim" telefonima, jel'te!?

Marti Misterija je napisao(la):
sad se dizu tredovi o "lepim" telefonima, jel'te!?
pa, naravno... posto danas skoro svi telefoni imaju skoro sve realno potrebno, glavna stvar za izbor novog telefona bio bi izgled, licni afinitet ili neka specificnost... primera radi - meni je dovoljna svaka Nokia serije 40, tako da svaki telefon bolji od npr. moje sadasnje 7250i ja mogu da ocenim samo po izgledu (posto sve ostalo vec ima)...

s druge strane, kad se kaze da neki telefon "izgleda odlicno", ne misli se iskljucivo na fizicki izgled, vec na celokupnost tog uredjaja...

Marti Misterija je napisao(la):
... ja evo ceo dan danas pokusavam da shvatim poentu ovog treda i ne ide mi nikako, sad se dizu tredovi o "lepim" telefonima, jel'te!?

Dobro bre, zar nisi primetio u porukama trend prelaska sa priče o luku na priču o fičrsima :d

Poslednja izmena:
Ma nije lep, nego je pravi poslovni telefon... Nista fensi i preterano, baš onako kako telefon treba da izgleda u 2006. godini...

Meni lici na rip off nekog starijeg Siemensa ne mogu da se setim modela, bese ml 45 ili tako nesto. Ukratko - odvratan.

Ovaj telefon ne bih nikako nazvao obicnim i svakodnevnim. Jeste da smo usli u 2006. god ali sa 262,144 boja i 320x240 ekranom, to je jedini telefon za koji bih moj 6230 zamijenio.

Ako mu MP3 bude pevao sapatom kao na 6230i onda su stvarno ******...

Nazad
Vrh Dno