Šta je novo?

Nokia 6233 backup

malivragolan

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2006
Poena
304
Nokijin PCSuite mi ne prebaci imenik na PC kako treba. Odnosno, ako pod jednim imenom imam nekoliko brojeva, kad bekapujem u PC on ne prebaci sve brojeve kako treba, neke uopste ne prebaci, neke duplira i sl. Probao sam i preko MS Outlook-a i ista prica. Neko ime koje ima i samo jedan broj, kad vratim nazad u telefon, vise mi se ne ocitava to ime vec samo broj.
Ima li neki program sa kojim mogu da bekapujem imenik, calendar i notes sa nokie 6233 na PC?
Jedino sto sam ja uspeo da nadjem a da radi sa 6233 je Oxygen Phone Manager II v.2.12.1 . Nijedna prethodna verzija ne podrzava nokiu 6233. Ali nigde ne mogu da nadjem neku FREE verziju ili sajt na kome mogu da skinem "prepravljenu" koja ce da radi.
Ili bilo sta drugo jer na kraju cu da ga poklonim komsiji.
To mi je prvi ne-Symbian telefon posle 3 godine i vec se kajem sto opet nisam uzeo neku Symbian nokiu ponovo.

Vrlo mi je hitno i bitno jer imam preko 390 unosa u imenik sa ko zna koliko brojeva i preko 100 podsetnika u kalendaru. Nema sanse da to rucno prekucam, a moram da napravim beckup!!!!

Jednom Symbian, zauvek Symbian... Živa istina. :)

Cele 3 nedelje sam pokusao da se priviknem na svoj prvi ne symbian telefon posle 3 godine. I nisam uspeo. Uzeo sam N73 pa nek ide zivot. Tako da je ova 6233 stara 3 nedelje i sa 2 godine garancijom na prodaju. Ko je zainteresovan nek me cimne na PM ili [email protected]

Pa dobro vidim da je sada vec kasno. Ali sve sto mi treba pa i imenik ili slanje poruka i sve ostalo odradjuje mi OXYGEN sa nokiom 6230 i ???

Znam, ali za 6233 jos nije bila izasla krekovana verzija koja je podrzava. U svakom slucaju telefon je prodat, uzeo sam N73 i sad sam opet miran i spokojan.

Vrh Dno