alan ford je napisao(la):marti nisi razumeo poentu moga posta. ja sam hteo da kazem da ako nokia 6230i ima losiji zvuk od irivera kako kaze max a motorola a925 ima zvuk istog kvaliteta kao iriver to znaci da motorola a925 ima bolji zvuk od ove nokie. moja greska je billa samo to sto nisam citirao max jer sam smatrao da za tim nema potrebe buduci da je njegov post iznad mog. ova dva telefona se mogu porediti po kvalitetu zvuka iako ti tvrdis suprotno jer je i motorola a925 poslovni telefon i oba telefona slicno kostaju. poenta mog posta je ako nekom treba telefon za slusanje muzike neka uzme neki motorolin telefon u tom rangu cena. inace stverno nesvatam kakve veze imaju sonierikson w800 i nokia n91 sa temom posta jer sigurno nijedan ni drugi nisu trenutno best boy jer je prvi mnogo skuplji od nokie 6230i a drugi jos nije ni izasao. i reci mi molim te zasto nemozemo da poredimo mp3 i druge gluposti koje imaju drugi telefoni u tom rangu cena sa ovim telefonom kada je to najbolji nacin da pomognemo coveku da odluci dali da kupi ovaj ili da se odluci za neki drugi telefon. naprimer ja mogu da napisem nemoj da kupis ovu nokiu jer nepodrzava 3g mrezu i video razgovore nego bolje kupi sonierikson z1010 jer podrzava 3g mrezu sto po meni ima veze sa temom i moze coveku pomoci da se odluci za neki drugi telefon. a ti mi naprimer mozes obrisati post i reci alane mani se podrske za 3g mrezu i drugih gluposti koji imaju drugi telefoni a ovaj telefon nema jer to nema veze sa temom dali kupiti nokiu 6230i ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari