Šta je novo?

Nokia 6230

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Sta mislite koje su sanse da se ovaj telefon uskoro pojavi kod nas.

Da li bi bio alternativa za 6600 posto koliko vidim po netu manji je a ima iste funkcije(se Symbiana)+fm radio

Glupo mi da sada uzimam Nokiu 6600 a za mesec dana izadje 6230 po istoj ceni recimo

6230 ce pokazati zasto je nokia MAMA u odnosu na ostale proizvodjace. Manji i od 7250, a snima video, ima mem. prosirenje, 65k ekran, java aplikacije... prakticno series 50 u mikro pakovanju... Za one koji se ne loze na PDA telefone, prava stvar!

byMaX je napisao(la):
6230 ce pokazati zasto je nokia MAMA u odnosu na ostale proizvodjace. Manji i od 7250, a snima video, ima mem. prosirenje, 65k ekran, java aplikacije... prakticno series 50 u mikro pakovanju... Za one koji se ne loze na PDA telefone, prava stvar!

Nadam se da ce se pojaviti do proleca

Zasto podatak o trajanju baterije varira od 180/3 do 300/5h ???

ako je tacno ovo 180h znaci da u praksi nece raditi ni 2 dana :(

Inace, telefon mi deluje kao dostojna zamena za moju vremesnu 8310. Jedini razlog zasto je ne menjam trentno je to sto nemam adekvatnu zamenu! Od telefona ne ocekujem da kuva kafu i baca munje i gromove, vec da bude telefon, lepog izgleda i odgovarajucih mi dimenzija sa OK baterijom.

Ja sam mislio da ti je to bio 2100(kada si mi davao onaj CD)
A reci mi kolka cena tog fona i ako je dobar kupio bi ga devojci

ej Zoni, jel ti to radis na procenat za Nokiu :) :) :) nego ozbiljno ja bi je uzeo ako nesto sredis, znam da si ti neki fazon radio, sa mreze strane je uzeo? ajde castim te procentom ako nabavis :mrgreen:
a za PJ: 8310 je sminka, 6230 je grom (meni se svidja dizajn, a posebno to sto je dosta stvari upakovano u to malo plastike, a i dalje lici na obican telefon)
pozdrav

Verovatno ce biti i grom-cena... :(

trinitrol je napisao(la):
a za PJ: 8310 je sminka, 6230 je grom (meni se svidja dizajn, a posebno to sto je dosta stvari upakovano u to malo plastike, a i dalje lici na obican telefon)
pozdrav

Pre 27 meseci 8310 nije bila grom, vec munja i grom ;)

Zoni, nisam nikada video 3200, ali mi na slici deluje kao novogodisnja jelka :eye:

stefane, ne znam posto je 3200 kod nas! (nije bas malo, verovatno - cena mu je solidno velika, jer ce svi reci da je to trenutno jedan od samo nekoliko tel koji podrzava EDGE... mada, to nije bas bitna stvar!)

@ trinitrol: da, jesam je nabavio iz Austrije (za 50 evra :) ), ali ne verujem da to mogu sada! sorry, but hebiga!

pj, ne znam, meni se bas svidja... mozda jeste malo sarenija, ali svi koji su do sada videli moj tel, rekli su da izgleda vrlo lepo! nego, izgled je jedno, a BRDO opcija je sasvim druga stvar! :)

Ma bre, Zoni, pa verujemo mi tebi, jel tako narode? Recite da mu verujemo... :mrgreen:

Cekate 6230 koji ce biti ko zna koliko para i ko zna kada kod nas , a vec sada imate grom telefon samsung e700

e700 je smor totalni... preklopni...

byMaX je napisao(la):
valjda series 60 ? :)

Definitivno nije 60 jer nema Symbian...

telefon je definitivno nesto najbolje sto je "ispalo" iz nokia-e osim tj. nesto sto lici na telefon a ne n9210 i tako neki ... e sada sumnjam da ce doci pre leta tek negde na jesen (nagadjam), ali mogu da se raspitam veoma precizno, ali pod uslovom da nekoga bas interesuje (toliko da bi ga kupio) zato sto moram da cimam previse ljudi !
poz :)

ok moja greshka mislio sam da ima symbian
a posto nema to ce biti velika mana telefona..

ljudi a sta je symbian ? mislio sam da znam sve o NOKIA-i ali sam pogresio ! znate kako se kaze magarac misli, covek razmislja !
poz :)

Symbian je bukvalno operativni sistem uveden na najboljim Nokijinim modelima (7650,3650,9210,6600...), za koga naravno ima da se skine sa neta brdo programa, utility-ja, igrica... Čini mi se da je on zamišljen kao pandan PalmOS-u, i ne radi loše... mada, sa PalmOS-om nema šta da traži... Npr. imao sam baš Nokiju 9210 (koja izgleda kao kompjuterčić) i delovao mi je tromo (mada je dotična Nokia ipak izašla 2001.) ali čini mi se da je na novijim verzijama telefona stvar ispravljena, ispeglana i doterana. Inače, i SE P800/900 radi na Symbian 70 OS-u... Ispravite me ako sam nešto lupio.

Vrh Dno