Šta je novo?

Nokia 6230 slusalice

Nenad22

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
715
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro 13" M1
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Nedavno sam uzeo 6230 i malo se razocarao sa glasnocom mp3-a ali imam i problem sa slusalicama.Kada slusam radio ne mogu da ukljucim stereo output,a i zvuk mp3-a nije stereo,probao sam par mp3-a sa jednim kanalom i isto se cuje na obe bubice.Da li je ovo normalno ili ipak treba da bude stereo zvuk?Da li moze nekako kabel na sluskama da se prepravi da dobijem stereo ili je problem u necem drugom?Inace slusalice su nove.

Sinak,mislim da ne mozes da slusas muziku u stereo modu na necemu sto nema stereo!?A mislim da to vazi i za slusalice i za zvucnike,mada ga je zenska davno imala pa neznam 100%!?
Pozdrav ,)

Za radio sam siguran da je stereo ali nece da ga ukljuci i pise da spojim stereo slusalice?!!Mada i mp3 treba da je stereo,nisam siguran,jel ima neko ko je imao iskustva sa ovom nokiom i kako to da slusalice nisu stereo?

Ja imam stereo slusalice (Nokia Stereo Headset HDS-3) i zvuk je stereo :)

SoSo je napisao(la):
Ja imam stereo slusalice (Nokia Stereo Headset HDS-3) i zvuk je stereo :)

Kod mene pise isto hds3 slusalice ali izgleda da nisu original pa rade mono,probacu neke druge kad budem imao priliku.Stvarno je lose slusati muziku u mono modu...Ne znam jel bi firmware mogao da pravi problem,imam verziju v05.26?

ma slusalice su ti problem... china rad...

Definitivno...mada ja trenutno imam stereo china sluske i 6230 i sveradi ok!

stvar je u nekoj elektronici koja kod stereo sluski postoji u onom delu gde je dugme. kod jeftinijih slusalica samo su spojeni kontakti (sve kako treba, bez spajanja levog i desnog kanala) ali software ne dozvoljava stereo... zbog te elektronike...

a inace mogu i original slushke da su made in china, kao nazalost dosta stvari...

Pogledao sam onaj deo gde je dugme i nema nicega sem prekidaca i malo kondezatora,samo su spojeni kablovi,a treba da ima mala stampana ploca.Nista,zamenicu slusalice.Pozdrav

Evo nabavio sam "original" slusalice,lepo radi stereo i kabel je dosta duzi od obicnih slusalica.Zvuk je mnogo kvalitetniji i glasniji bar 2x mada bi i dalje mogao biti malo glasniji...pozdrav

JA akodje nisam zadovoljan sa glasnocom originalnih slusalica na Nokiji 6230.Da li su mozda resili ovaj problem sa novijim revizijama softvera?

Moja je 4.44 iz septembra 2004god

Vrh Dno