Šta je novo?

Nokia 6230 pitanja!

Ajde reci mi koji je telefon bolji od 3650 za te pare (160E) kao i od 6600(300E)

poz

Na nasem trzistu Nokia je definitivno best buy! Znam, imao sam i Samsung i Ericsson. Simensu necu ni da pridjem...

zendraqla je napisao(la):
brate nokija sigurno nije best buy ! da li si ti normalan ? ono sto nudi nokija mozes da nadjes kod drugih proizvodjaca za 50e jeftinije u nizim klasama do 150-200e jeftinije u high klasi !!! jedino sto ko kupi nokia-u toliko se navikne na nju tako da posle nje ne valja ni jedan fon ! ja bi sada vrlo rado uzeo s65 zato sto je fenomenalan ali toliko sam navikao na nokia-u da prosto ne mogu . mrzi me da se navikavam na neki drugi meni i te gluposti ... poz ;)

to nema nikakve veze sa navikom.
6600 jeste best buy, a ako imas da predlozis neki telefon za koji mislis da je kvalitetniji a toliko kosta odmah reci i dacu ti 500 stvari zasto nisi u pravu.

pa od vas niko ne cita lepo moj post ... od 6600 bolji je siemens S65 ... a poenta mog posta je da iste opcije koje ima nokia a mozda i bolje mogu da se nadju kod drugih proizvodjaca za dosta manje kesha ...

s65 je za pocetak skuplji 70e.
a bolji opet nije.

dobro ako ti on nije bolji onda ne znam sta da ti kazem ... vozdra ...

"...a poenta mog posta je da iste opcije koje ima nokia a mozda i bolje mogu da se nadju kod drugih proizvodjaca za dosta manje kesha ..."

to si napisao gore a sad dole navodis aparat koji je skuplji za najmanje 70e????!?!?
ne razumem o cemu pricas?dosta manje kesa je za tebe telefon skuplji 70??? vrlo konfuzno.
aj ja cu onda da ti kazem 7610 je jebac keve za taj raspali simenscic. znaci jede ga u svakom smislu, a i tu su negde sa cenom, tako da opet nokia ispada najbolja.

brate ovaj siemens je tek izasao !!! naravno da ce da kosta vise !!! cekaj malo pasce mu cena a opcije su sigurno bolje ! a bas 7610 i s65 su u klasi ! a ti sada vidi ova nokija je oko 500 dok je siemens oko 350 ... pa ti uporedi ... a oba imaju snimanje filmova dosta dugo (koje opet secka kod nokije) i kameru od 1mp kod nokije a kod siemensa 1.3 pa ti uporedi i to ... i siemens vise lici na mobilni telefon mada nije losa ni 7610 posto je mnogo napredovala u odnosu na 6600 u velicini ...

Sir Paul je napisao(la):
na 6600 mi baterija trajala maximalno 16 sati, znaci ujutru kad ustanem, do 2,3 nocu i to je to.
onda sam kupio novu bateriju, formirao je i trajala mi je 14 sati.
onda sam ih menjao naizmenicno.
jako su slabe baterije.

Au, kakav si ti to telefon imao. Meni drzi (doduse, druga, nova baterija), MINIMUM dva dana! Osim kada bas ceo dan budem na Agile Mssng ili igram neku od nGage igara... Onda opet preko jednog dana. Potpisujem!

Gde si nabavio tu bateriju?

zendraqla je napisao(la):
brate ovaj siemens je tek izasao !!! naravno da ce da kosta vise !!! cekaj malo pasce mu cena a opcije su sigurno bolje ! a bas 7610 i s65 su u klasi ! a ti sada vidi ova nokija je oko 500 dok je siemens oko 350 ... pa ti uporedi ... a oba imaju snimanje filmova dosta dugo (koje opet secka kod nokije) i kameru od 1mp kod nokije a kod siemensa 1.3 pa ti uporedi i to ... i siemens vise lici na mobilni telefon mada nije losa ni 7610 posto je mnogo napredovala u odnosu na 6600 u velicini ...

to moze da bude i pitanje ukusa zaista.
jedino sto je za mene momentalno bolje od 7610 je SEp900 a jedino sto mozda moze da bude bolje od toga je eventualno NOKIA 7700...
ovo ostalo mi sve deluje neozbiljno.
u stvari 7700 je jedini aparat zbog koga bih mozda prodao p900.

a 6630 ?

[Miki] je napisao(la):
Gde si nabavio tu bateriju?

ComTrade, dilerski. Ja ipak mislim da je tebi problem u aparatu jer su hardverski dekodirani telefoni, kao i oni sa beta hardverom (semplovi) imali takve probleme. Tako pise na mobile-review... Telefon mora da ti drzi minimum 2 dana uz normalno koriscenje (20-ak minuta na netu, 30 minuta razgovora dnevno, kretanje kroz grad, bez iskljucivanja nocu).

pozdrav

Nazad
Vrh Dno