zendraqla je napisao(la):brate nokija sigurno nije best buy ! da li si ti normalan ? ono sto nudi nokija mozes da nadjes kod drugih proizvodjaca za 50e jeftinije u nizim klasama do 150-200e jeftinije u high klasi !!! jedino sto ko kupi nokia-u toliko se navikne na nju tako da posle nje ne valja ni jedan fon ! ja bi sada vrlo rado uzeo s65 zato sto je fenomenalan ali toliko sam navikao na nokia-u da prosto ne mogu . mrzi me da se navikavam na neki drugi meni i te gluposti ... poz![]()
Sir Paul je napisao(la):na 6600 mi baterija trajala maximalno 16 sati, znaci ujutru kad ustanem, do 2,3 nocu i to je to.
onda sam kupio novu bateriju, formirao je i trajala mi je 14 sati.
onda sam ih menjao naizmenicno.
jako su slabe baterije.
zendraqla je napisao(la):brate ovaj siemens je tek izasao !!! naravno da ce da kosta vise !!! cekaj malo pasce mu cena a opcije su sigurno bolje ! a bas 7610 i s65 su u klasi ! a ti sada vidi ova nokija je oko 500 dok je siemens oko 350 ... pa ti uporedi ... a oba imaju snimanje filmova dosta dugo (koje opet secka kod nokije) i kameru od 1mp kod nokije a kod siemensa 1.3 pa ti uporedi i to ... i siemens vise lici na mobilni telefon mada nije losa ni 7610 posto je mnogo napredovala u odnosu na 6600 u velicini ...
[Miki] je napisao(la):Gde si nabavio tu bateriju?
zendraqla je napisao(la):a 6630 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari