Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Prvi utisak, ne svidja mi se.
Otvaranje je na dugme na gornjoj desnoj strani aparata. Dugme mi se apsolutno ne dopada, ima lufta i potrebno je solidno pritisnuti da bi se presao prag osetljivosti, nakon cega se telefon prilicno odlucno otvara i postoji neki mali procenat sansi da telefon isklizne iz ruke ako se niste uhodali sa tom akcijom.
Kada je otvoren, izgleda prilicno elegantno sa sjajnim ekranom i zaista dobrim kvalitetom zavrsne obrade.
Opet, dok je telefon otvoren, pri zatvaranju se moze primetiti da u pocetnoj fazi ima jedan momenat, kada imate osecaj kao da je opruga polomljena ili olabavljena...
Sutra cu postaviti video klip otvaranja, sto kazu, jutro je pametnije od veceri, mozda utisak bude nesto i povoljniji
Evo upravo sam uploadovao kratki snimak. Izvinjavam se sto ranije nisam stigao, ali imao sam posla preko glave prethodnih par dana, a i adsl mi je pukao, pa sam opet preko modema
link: http://rapidshare.de/files/21731307/Video_7_chunk_1.avi.html
Bilo bi glupo da se otvara na dodir dugmeta, .......zamisli scenu, pridjes nekoj ribici, caskas i jednog trenutka ti se otvori mob u dzepu na pantalonama i katapultira se pre njoj :d
Mob stvarno deluje OK, a i cena nije preterana, kao sto smo navikli kod Nokia za modele dopadljive "na prvi pogled"....
Inace, klip koji sam okacio je oko 1.7MB malo sam ga smanjio za modemske korisnike
btw dugme na koje se telefon otvara ima kao sto sam vec napisao, dosta dobro podesen prag osetljivosti, tako da je skoro nemoguce da se slucajno otvori. Drugim recima treba ga dosta "odlucno" pritisnuti, sto ima svojih prednosti ali i mana. Inace, telefon je stvarno lepo uradjen, displej je sjajan, kao i softver, a zavrsna obrada podseca na neke dalekoistocne modele, sto je po meni jedan plus. Inace cena za legelan telefon u full pakovanju je oko 28 000 sto je prihvatljiva cena, obzirom da je nov model sa interesantnom filozofijom i da nije zacementiran u klasu kojoj pripada, vec ima i odlika nekih premium modela. Sve u svemu, 6131 ima stila, mora se priznati
trinitrol, imao si ga u ruci kao prodavac ili kao korisnik?
Kakva je situacija sa baterijom? S obzirom da je u pitanju BL-5C sa kojom dosta modela jedva sastavlja 24h...
Koliko drzi baterija? (uz tvoje koriscenje)
Sta stize u pkaetu? Da li je original amabalaza (IMEI i ostalo na njoj), uvezeno od strane Alphe ili u dekodirani? Trazeci nesto drugo, video sam da na nekoliko sajtova stoji da se jos uvek ne radi dekodiranje ovog modela.