Šta je novo?

Nokia 6120 pitanje?

Integra032

Slavan
Učlanjen(a)
27.10.2007
Poena
319
Ovo mi je treća Symbian nokia i sve u svemu jako sam zadovoljan sa njom osim oko autonomije baterije:trust: Ali dobro ne muči me to već imam problem da naštelujem da mi za poruke bude aktivna memorija memorijske kartice to sam na 6630 i N70 nalazio u Opciji Poruke/Podešavanja ali ovde je nema:trust: i zanima me pošto mogu da nabavim Garmin kako on radi na ovom aparatu pošto sam onako od oka video da Nokia Navigator ima identičan procesor a i softver pa me i to zanima kao i koji Bluetooth dodatak za GPS preporučujete za nju?:wave:EDIT: Našao sam kako da podesim i evo podeliću to sa ostalima možda nekom zatreba ko zna;) Ulaz u "PORUKE"pa Opcije pa Podešavanja,pa u Ostalo i u AKTIVNA MEMORIJA staviti memorijsku karticu:) BTW pitanje za Garmin ostaje u opticaju;)

Poslednja izmena:
Za mem. karticu Messaging -> Options -> Settings -> Other -> Memory in use -> odabereš karticu.

Imam ja Garmin ali bez GPS-a i radi ok, reci sta te konkretno zanima, mada mozes i sam da ga instaliras pa da probas.

Planiram da uzmem, a verovatno i uzimam sutra Nokia 6120 classic, pa me zanima.

Jel moze neko ko ima Nokia 6120 classic da kaze kakav zvuk ima ovaj telefon. Mislim ne zanima me preterano jako(da me zanima, uzeo bih n73, a i reggae se ne slusa jako;)), ali me zanima cistoca, i jasnoca zvuka?
I kakav je zvuk na njegovim originalnim slusalicama? Hvala.

Zvuk je sasvim OK, kvalitet je na nivou :), kako na zvučniku tako i na slušalicama. Nema nikakvih šumova ili bugova, ako se uopšte može tako reći.

Slobodno uzimaj telefon, ali obrati pažnju na sledeće: drug je pre mesec dana uzeo ovaj telefon, u beloj boji :p po dosta povoljnoj ceni, ali...telefon ima na tastaturi JAPANSKE karaktere i generalno je lošijeg kvaliteta nego ovaj moj (uzet preko mt:s-a). Jednostavno, kad ga uzmeš u ruku drugačiji je osećaj, deluje dosta jeftinije, škripi, pucka. Tako da...gledaj šta uzimaš, nemoj da te samo cena vodi. Prijateljski savet ;)

Poz

Ma ****** su default sluske. Kupi adapter i neke iole bolje i imaces solidan zvuk.

Jel ima uopste ovaj telefon u slobodnoj prodaji? I vi, vlasnici, jel ste svi uzeli preko mts-a, ja sam ga samo preko mts-a nasao, ali bih pre kupio samo fon, dam 200e, i reseno...? Pomoc? Hvala...

Danas sam kupio Nokia 6120 classic. 170e, klasicno pakovanje, slusalice, drajveri, usb kabl i punjac, bez mem. kartice.

Vec sam istrosio bateriju i ugasio se, pa me zanima koliko da je punim sad, jel mora da se formira baterija? Hvala.

li-ion baterije se ne formiraju

Napuni je dok ne pokaze da je pun i posle toga je puni koliko hoces i kad hoces.

Hvala, radi extra...:wave:

Nazad
Vrh Dno