Šta je novo?

Nokia 6100 za Siemens CX65

WebWolf

Čuven
Učlanjen(a)
18.09.2004
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
Matična ploča
MSI X470 Gaming Pro Carbon
RAM
Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
GPU
GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
Storage
Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
PSU
Corsair RM650x
Kućište
NZXT H500
Miš & tastatura
Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
Mobilni telefon
Pixel 7 Pro
Pametni uređaji
Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ovako. Dobio sam ponudu da za 80-90€ kupim CX65, a sada imam 6100.
Da li je ovo dobra zamena, i da li mogu da prodam Nokiu 6100 za neke pare, tako da bez dodavanja love vece od 10€ kupim Siemensa. Oba telefona su iz februara ove godine. Telefon sam vec video i radio na njemu, super se ponasa. Isto kao i moja Nokia, super je ocuva (u futroli).
Kakav je uopste CX65, da li bih pogresio ako bih uradio ovu zamenu.
Voleo bih odgovore u sto kracem roku, jer je stvar ispala pre 20 minuta, i ne verujem da ce trajati duze od 3-4 dana.
Unapred hvala.
Edit: Po iskustvima sa Phone co.yu i MobilniSvet.com, deluje kap dobra stvar.

Poslednja izmena:
Ovo su moja iskustva...Ja sam bash sa 6100 presao na CX65..Prvo imao sam 6100 koja mi je extra radila.. znaci malo poruke,malo gprs,telefoniranje i tako to.... Za komunikaciju sa kompom sam koristio Oxygen koji je isto super sljakao..Sa njom nisam imao nikakvih problema tipa bagovanje ,kocenje i ostalo... e onda kada se siemens cx65 prvi put pojavio na mobilnom svetu... primio sam se na njega kao mlad majmun... tada je on kostao od 210 do 240 evrica (a jos mi se vise svideo M65 koji je bio oko 80 evra skuplji od njega) sve te fore sa kamerom,pa video snimci... bla bla.. i cekao sam da ga kupim kada je bio oko 200 evra i sto sam i uradio... Tada je na njemu bila verzija softwera cini mi se 9.. sto je sad baash matoro posto je trenutna verzija kod mene 43... Utisci...... Posle 2-3 dana drndanja kamere.. shvatio sam koliko je jadna i da u stvari te ta fora brzo prodje... posle odprilike 10 dana je prvi put zavrsio u servisu jer je poceo da zakucava (jedino je pomagalo cupanje baterije)...Posle su servise flesovali isti na verziju 12.. par dana pocinju isti problemi... zatim sam zvao ortaka iz Canade i on mi je poslao data cabal... pa sam sam krenuo u flesovanje.. dogurah do verzije 43.. i skoro svaki dan po neki problem... te zakuca te na kratko blokira...itd.. :( Mozes da ga flesujes svaki dan,ali kod mene uvek ista prica... Veruj mi da mi je zao sto sam prodao 6100 jel na kraju kad sumiram sve telefon mi je trebao samo za razgovor i koju poruku.. Jeste da 6100 ima 4-kanalnu polifoniju u odnosu na simensovih 40.. ali...... shvati da je kvalitet Nokije 6100 za Siemens CX65 MAJKA! mene su sve te napredne mogucnosti smorile (kameru neznam ni kada sam zadnji pu upalio....)... tako da je odluka na tebi... ako te jos nesto interesuje pitaj... ja sam sada na simensu i razmisljam da odem sebi da kupim neku nokijicu za 50 evrica da se vise nebih zivcirao... makar i 3310 i ona bi mi bolje odradjivala posao... Moj savet ti je da *****es taj siemens i da ako mozes ostanes na 6100 ili predji na neki drugi telefon.. Kod siemensa jedini koji mi je dobro radio je ME45... a siemensa volim samo zbog dobro odradjenog imenika (tj. dosta polja za unos cini mi se oko 14....) eto..... :wave:

www.roaming.co.yu je sam napisao da je cx65 telefon pun gresaka, toliko da je Simens odustao od peglanja firmvera i odlucio da izbaci novi model koji ce ga zameniti, a to je cx70. Moj drugar ga ima (cx70), skoro je morao da ga zameni za drugi primerak, jer je ovaj prvi tri puta isao u srevis u roku od 2 nedelje. Sada mu ovaj sljaka kako treba.

Posle uporednog ispitivanja moje Nokia, CX-a koji bih ja kupio i jednog totalno novog CX-a (kupljen pre 3 dana) odustao sam, jer me je skroz na skroz iznervirala fuserska izrada od strane Siemensa.

Nazad
Vrh Dno