Šta je novo?

Nokia 6020 i IRda MA - 620

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
815
kupio sam IR usb adapter pod imenom Mobile Action MA - 620 (koji se u windowsu xp instalirao kao SF - 620). medjutim, nikako ne mogu da ga nateram da "vidi" telefon (Nokia 6020). driveri su se lepo instalirali, ali telefon ne vidi! citajuci sajt 'proizvodjaca" stekao sam utisak da je to neki zastareli model IR adaptera koji ne podrzava novije modele telefona... zna li neko da li je to stvarno tako 9zar nisu svi IR adapteri u sustini isti, kako to novi - stari?!), i postoji li ikakav nacin da cela kombinacija proradi? pri tom na mom prastarom laptopu, sa njegovim IR portom sve radi savrseno, te sam stekao utisak da je mozda problem u drajverima... molim nekog ako moze da pomogne...

Poslednja izmena:
probaj da se popnes na sajt Nokie i skines pc suit za svoj telefon(ako to vec nisi uradio)
Inace,postoji mogucnost,kao sto si rekao nekompaktibilnosti,jer kao sto verovatno znas,stariji telefoni sa ic porom su moglida izmenjuju podatke samo sa telefonima istog proizvodjaca.

Probaj u device manageru da promenis podesavanja za IR, mozda pomogne. Potrazi na forumu.

zanima me samo da li postoje (uslovno receno) IR adapteri za novije modele telefona i za starije, ili su to sve isti, samo treba pogoditi drajver.

Trebalo bi da rade svi.

Nazad
Vrh Dno