Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Nemoj biti looood... to je krsh krsh krsh... Salim se, Nokia pravi samo dobre stvari, ali ovo je promasaj. Pazi, nema prosirenja za MP3 a to je mnoooogo losa fora...
ovako...
5510 je malo prosireni 3330 i po software je isti samo ima dodati mp3 plejer i fm radio. telefon je sasvim OK, meni baterija traje oko 7 dana [dva-tri sms-a na dan] a mp3 mu posisa bateriju za oko 4-5 sati. mane su mu: osvetljenje [u mraku je ok ali na dvenvnom svetlu se slabije vide tasteri sa donje strane usled slabijeg kontrasta jer su LE diode na gornjoj strani], shuffle [desilo mi se da pusti pesmu koja se tek zavrsila]....ali uglavnom telefon je OK i nisam se pokajao shto sam dao 200 evra za njega.
O B A V E Z N O pitaj da li se dobijaju svi kablovi za njega....ja sam nashao na jednom mestu za 140 evra ali bez kablova
treba da dobijes slusaslice, audio kabl, konvertor za normalne slusaslice i dva cd-a..i naravno punjac ))
kupi ga dobar je to telefon
Nemoj biti looood... to je krsh krsh krsh... Salim se, Nokia pravi samo dobre stvari, ali ovo je promasaj. Pazi, nema prosirenja za MP3 a to je mnoooogo losa fora...
64 mb je sasvim dosta [narochito kad se pogleda alternativa u vidu sl45]...konvertujes sve mp3-jeve u 96kbps i stane skoro 2h na njega
nije promasaj telefon je sasvim ok ja ga koristim oko 2 meseca i ne planiram da ga menjam u skorije vreme...osim ako se pojavi 5550 ili nesto slichno ))
pa covek ocigledno hoce telefon sa mp3-jem a osim 5510 mp3 plejer imaju sl45, sl42, i samsung m100 [ili tako nesto]....medju tim telefonima 5510 je najbolji izbor...zato sam ga ja kupio