Šta je novo?

Nokia 5510???

Nemoj biti looood... to je krsh krsh krsh... Salim se, Nokia pravi samo dobre stvari, ali ovo je promasaj. Pazi, nema prosirenja za MP3 a to je mnoooogo losa fora...

ovako...
5510 je malo prosireni 3330 i po software je isti samo ima dodati mp3 plejer i fm radio. telefon je sasvim OK, meni baterija traje oko 7 dana [dva-tri sms-a na dan] a mp3 mu posisa bateriju za oko 4-5 sati. mane su mu: osvetljenje [u mraku je ok ali na dvenvnom svetlu se slabije vide tasteri sa donje strane usled slabijeg kontrasta jer su LE diode na gornjoj strani], shuffle [desilo mi se da pusti pesmu koja se tek zavrsila]....ali uglavnom telefon je OK i nisam se pokajao shto sam dao 200 evra za njega.
O B A V E Z N O pitaj da li se dobijaju svi kablovi za njega....ja sam nashao na jednom mestu za 140 evra ali bez kablova
treba da dobijes slusaslice, audio kabl, konvertor za normalne slusaslice i dva cd-a..i naravno punjac :)))
kupi ga dobar je to telefon

byMaX je napisao(la):
Nemoj biti looood... to je krsh krsh krsh... Salim se, Nokia pravi samo dobre stvari, ali ovo je promasaj. Pazi, nema prosirenja za MP3 a to je mnoooogo losa fora...

64 mb je sasvim dosta [narochito kad se pogleda alternativa u vidu sl45]...konvertujes sve mp3-jeve u 96kbps i stane skoro 2h na njega

nije promasaj telefon je sasvim ok ja ga koristim oko 2 meseca i ne planiram da ga menjam u skorije vreme...osim ako se pojavi 5550 ili nesto slichno :)))

DamjanMX je napisao(la):
Jel ima neko neka iskustva sa ovim telefonom, koja zeli da ih podeli samnom pre nego sto ga verovatno kupim? :D

Imas pravi telefon, a hoces da ga menjas za deciju igracku. ctp;

pa covek ocigledno hoce telefon sa mp3-jem a osim 5510 mp3 plejer imaju sl45, sl42, i samsung m100 [ili tako nesto]....medju tim telefonima 5510 je najbolji izbor...zato sam ga ja kupio :cool: :D :)

Nazad
Vrh Dno