Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ljudi uzeo sam i ja doticni fon,pa ako nije frka da mi kazete koliko baterija tacno treba da traje ako se ne slusa zika,radio.Meni traje 2.5 dana sa nocnim gasenjem.
Samo da dodam nesto doticni telefon je stvarno upotrebljiv u njemu se nalazi Nokia 3330 posto ima fliper u igricama sto 3210 nema a ni 3310, baterija u originalu stize NIMH bar je tako kod mene bilo, ali mozda novije serije imaju LIION to ni nema veze, ali sta je jako bitno je to da ne napucavate telefon sa muzikom do zadnjeg bajta jel moze da vam se zakuca softver na njemu pa cete onda da se hvatate za glavu. Sad malo oko cene, nisam gledao kada ste postovali ali cena mu je sad oko 120-150 E pa gde ko kako ubode
P.S. Nemojte da vas ovo odbije od doticnog telefona jer je on stvarno upotrebljiv i onako zanimljiv za koriscenje, cisto da se zna i ja ga imam pa da ne mislite kako kudim telefon koji nisam nikad drzao u ruci a kamoli koristio. Toliko od mene poz svima cheers