Šta je novo?

Nokia 5510 memory problem!

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte GeForce 3060Ti Gaming OC 8GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
CHIEFTEC CTG-650C 650W A80 series Full
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav svima!
Posto vidim da ovde ima dosta ljudi koji poseduju Nokia 5510 telefon i onih koji zele da ga kupe uskoro, ali i ostalih ljudi koji se razumeju u mobilne telefone, pomislio sam da je ovo idalno mesto za moje pitanje/probleme.
Ja naravno posedujem N5510 i o njegovim kvalitetima ne treba uopste raspravljati jer je unikatan, neobichan i neverovatno zabavan telefon, medjutim on po mom mishljenju ima veoma chudan i osetljiv softver, koji lako mozhe da “vrisne”….
Sta se desilo? Gledajuci televiziju pomislio sam da skinem audio zapis jedne emisije, pa sam prikachio onaj kablic u TV-phones prikluchak i pustio da snima ( kao shto sam do sada radio n puta), imao sam 1600kb slobodnog prostora, pa rekoh sta ima veze da ga napuni do kraja. Kad se telefon napunio pustio sam zapis i sve je bilo ok, ali posle nekog izvesnog vremena kad sam hteo opet da pustim fajl on se prekinuo nakon 2/3 sekunde ! Tako je bilo sa svim ostalim pesmama (telefon je ispisao da imam 462k iskorishceno, a ostalo je kao prazno), pa sam odluchio da obrishem taj fajl preko telefona, kad to nije upalilo prikachio sam telefon na komp i odluchio da obrishem sadrzhaj preko njega, kad sam obrisao sve fajlove njihova imena su ostala ( iako je sad pisalo da je njihova tezhina 0kb), pa sam pokushao da ta imena obrishem preko telefona i tad mi se telefon ugasio i sad nemogu da ga upalim! Jedan momak na Nokia forums je rekao i da je on uspeo da obrishe sve te fajlove, ali kad je snimio nove nije nishta ni sa njima postigao… Problem je chist softverski tako da me zanima da li to nashi dileri mogu da poprave? I gde bi bilo najbolje da se obratim (Novi Sad related)?
Unapred Hvala!

Nazad
Vrh Dno