Šta je novo?

Nokia 5320 XpressMusic

Zulu 92

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2008
Poena
420
Npr ima li neko iskustwa sa owim fonom? Sta donosi 9.3 symbian? I koja mu je cena u bg?

Većsam se bio uplašio da sam ja jedini koji se interesuje za ovaj telefon. Cena mu je oko 230e u Bgu, ali nekako imam utisak da se ispod nekok žita mora kriti niža cena.

Fora je sto ja ipak uzimam 6120 :( Msm nije los fon. Cak daleko od toga. Ali 5320 xm je ipak ono sto mi najwise odgowara. Wideo sam ga juce u Ct u delta city-ju, crweni... Extra je. Cena mu je negde 19000 i nesto dinara. Telefon ima moju preporuku...

U Nišu definitivno nema ništa od kupovine ovog telefona... U celom podzemnom ga nema, osim na jednom mestu polovan i izgreban.

Uzo sam juce ovaj fon, i za sad sve preporuke. jedino jos da nadjem neki valjan symbian sajt, posto se project symbian zatvorio :(

I ja ga uzeh prošle nedelje. Telefonom i OSom sam jako zadovoljan, pošto mi je ovo prvi Symbian.

No odmah s se iskazale i određene mane. Za vađenje kartice se i pored spoljnjeg slota, telefon mora otvoriti, poklopac "rupe" za usb se pokidao drugog dana pa sad zjapi ogromna rupa. Sa zadnje leve stranje plastika ne prijanja savršeno tako da se blago povija pod pritiskom.

da, i meni tu ispod blica malo shkripi kod pritiska.. to kontam kad se izmasti i nakupi prashine, onda ce bolje dihtovati :S

jako je brz 9.0 simbijan. a taj mobile9 je poon virusa sajt da se zna samo.

Nazad
Vrh Dno