Šta je novo?

Nokia 5210, par pitanja!

micens

Čuven
Učlanjen(a)
03.02.2002
Poena
619
Posto sam resio da menjam telefon i zagrejao se da uzmem bas ovaj pomenuti interesuju me vasa iskustva! Najvise me interesuje to sto me je jedan lik potpalio da na ovim telefonima igrice prestanu da rade posle nekih mesec dana (da li je to tacno)? Nije sad da mi te igrice znace nesto, ali volim da sve radi kako treba!

micens je napisao(la):
Posto sam resio da menjam telefon i zagrejao se da uzmem bas ovaj pomenuti interesuju me vasa iskustva! Najvise me interesuje to sto me je jedan lik potpalio da na ovim telefonima igrice prestanu da rade posle nekih mesec dana (da li je to tacno)? Nije sad da mi te igrice znace nesto, ali volim da sve radi kako treba!
sve zavisi koji je 'profesionalac' radio na telefonu, mada ne bi trebalo da je tacno. a sto se tice samog telefona, zar nije malo displej mali? imam 3510 i verovatno nikada vise necu moci da se vratim na manji displej. ne znam za tebe, ali pogledaj bolje, ima boljih telefona. (3510 = 150 poruka (trenutno imam 146 - moram) :D imenik 500, ali zavisi sta sve ubacujes u detalje (ima puno mesta, ko jos ima 500 prijatelja), baterija - persu - 6-7 dana sa 'dzvrkanjem', jedino sto ce neko da ti kaze da je 'taraba' ali meni to ne smeta, savrsen - ne volim male telefone, ne mozes da pritiskas tastere ko covek...) pozdrav!

Nazad
Vrh Dno