Šta je novo?

Nokia 500

Neopevano đubre, zašto nokia nikada ne napiše koje procesore koriste, sve mislim da je ovo neki naklokovan praistorijski procesor, pa i na videu im telefon radi očajno. Kada se pogleda da će sa svim porezima i taksama biti 200 eura u EU i USA za malo više para može da se nađe galaxy s koji je u odnosu na ovo aždaja. Mislim vga 15 fps video (šta je ovo 2004).

Poslednja izmena:
Jos jedan pogodak menadzmenta Nokie. Sto telep kaze cpu od pre hrista naklokovan, a sta je sa gpu ? ovo uopste nije naivna rezolucija ekrana.
Sa cenom od oko 200e su ugasili. Vga sa 15 fps su imale stare ''glupe'' Nokie od pre 4-5 god.
A kapiram da ne moze ni da podrzi 720p.

Poslednja izmena:
Ma uzas! Svedoci smo propasti nekada velike Nokie... ali sta da se radi...

A i oznaka im je ubi boze Nokia 500??

I ružan i štuca a jak procesor. Ali, kao što rekoste, verovatno ssu to neki ostaci od pre par godina samo nabrijani do 1ghz.
Stvarno loše. Iskreno se nadam da će se nokija i rim trgnuti. Ovi prvi su previše ponosni, ovi drugi arogantni i ogrezli u birokratiji.

Ttalk

Misljenja sam da bi trebalo polako ubacivati njihove poteze u udzbenike iz menadzmenta i ekonomije kao klasicne primere kako ne treba voditi kompaniju...

Upravo tako. Koliko su samo fanova imali [i imaju] i da su spremno docekali Android talas plivali bi u kesu.
Zamisli neki model kao N8 Android, sa dual core cpu-om, 1Gb rama i 12 mpix kamerom sa xenon blicem. I jos amoled. Pa 600e bi bila opravdana cena.

Ja sam iskreno navijao za njihov Maemo/MeeGo... Koliko samo ideja, inovativnosti i inventivnosti lezi u tom OSu... Ja ne znam koliko glup treba da budes da nakon godina upozoravanja od strane najvecih analiticara, serije tekstova i grafikona o propasti tvoje strategije ukoliko nastavis tim putem...ti izbacis ovako nesto.

Da li su onoliki doktori nauka u upravnom odboru Nokije doktori na papiru ili su samo korumpirani...ili pak stvarno glupi :p

Činjenica je da bi android bio samo kratkotrajno rešenje. Stvarno i ja sam hteo jedan, ili više dobrih meego uređaja, pa da konačno imamo još jedan potpuno native os (pored iosa, maemo je toliko marginalizovan, da ga ni ne računam).
Ovako mrka kapa. Oh well, šta bih ka sve voleo (recimo sharpove telefone :-D) ali nema.

Ttalk

Pa sta hocete, nokia i dalje ima najbolje telefone u klasi do 100e :p

I poslovne telefone kojima baterija traje cca 5 dana... ali ovo ovde je nula, pa Magic bre bolje radi i to nekoliko puta :)

ovo kako radi ni 100 evra ne vredi

Ovo bi trebalo da košta kao tattoo. :)
Ok, jači je hardverski i ima bolji ekran, ali je užasno ružan i spor.

Ttalk

Vrh Dno