Šta je novo?

Nokia 3660 pitanje!

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
665
Da li postoji neki program da se instalira na 3660 pa da mogu da menjam teme kao sto je to kod 6600?Stvarno su mi dosadile ove glupave ikonice!Ako ima javite koji je pa da tragam za njim!Hvala :smash:

Poslednja izmena:
ovo i mene zanima

pozz.

mislim da vam je burek.co.yu pravo mesto za ovakva pitanja

Ne postoji. Ondnosno postoji program koji se zove smartlauncher ali zauzima mnogo memorije tako da je prakticno neupotrebljiv.

poz

strahinjas je napisao(la):
Da li postoji neki program da se instalira na 3660 pa da mogu da menjam teme kao sto je to kod 6600?Stvarno su mi dosadile ove glupave ikonice!Ako ima javite koji je pa da tragam za njim!Hvala :smash:
Svi programi koji rade sa temama su poprilicno veliki, mada sam negde cuo (ali nisam video) da moze da se instalira software od 6600 na 3660. Pogledaj malo po forumima kako se to radi. Pozdrav !!! :wave:

Kako mislis da moze da se instalira software od 6600 na 3660,mislis ceo sistem od nje(6600) ili samo taj program za teme!Na kom forumu da trazim kako se to radi,na Benchmarku ili nekom drugom?Ako je potrebno traziti na nekom drugom forumu javi na kojem!

strahinjas je napisao(la):
Kako mislis da moze da se instalira software od 6600 na 3660,mislis ceo sistem od nje(6600) ili samo taj program za teme!Na kom forumu da trazim kako se to radi,na Benchmarku ili nekom drugom?Ako je potrebno traziti na nekom drugom forumu javi na kojem!
Rekao bih ti ali neznam gde sam procitao,ako se setim poslacu ti adresu. Pozdrav !!! :wave:

Ovo 100% NIJE moguce. Imao sam 3650 i 3660 dosta vremena i trazio sam bas ovu stvar ali bezuspesno. Sam software telefona je nemoguce prebaciti sa 6600 na 3660 a software za teme ima samo Symbian 7.0 koji 3660 nema.

Dok sam se interesovao za to postojao je jedan program Themerizer koji je tad bio u alpha fazi i ne znam sta je bilo sa njim.

poz

Postoji programče SysIconz, ali pomoću njega ne možeš da menjaš teme, samo izgled ikona. Dručim rečima, možeš da instaliraš razne Icon Pack-ove...

Vrh Dno