Šta je novo?

Nokia 3660 i MSI BT Dongle problem

ogio81

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2002
Poena
609
Zdravo svima,
odgovor mi mogu dati i ljudi koji imaju 3650 a mozda i ostali nokia korisnici...

Uspeo sam da ostvarim komunikaciju kompjuter -> mobilni medjutim ne umem da se konektujem kompjuter preko GPRSa (063 post paid). Da li je neko uspeo to da uradi?

Isto tako, nisam uspeo da osposobim OXYGEN Phone Menager tj. da ga konektujem sa telefonom jer sam cuo da ima mogucnost sredjivanja imenika dok ga obican NOKIA PC SUITE nema...

Ako neko ima resenje, bio bih mu zahvalan,
jer danima pokusavam razne cake ali jednostavno, ne da se :)

p.s. NOKIA PC SUITE dobro radi, ali nema dosta funkcija koje bi po meni trebao da ima program koji predstavlja komunikaciju izmedju PC -> mobilnog

Treba da koristis DialUp profil iz BT-ovog softvera!

Kada instaliras Oxygen na komp. onda udjes u direktorijum gde je on instaliran i nadjes fajl nesto.sis i instaliras ga dvoklikom (pod uslovom da imas instaliran PC suite) ili ga posaljes u fon kao poruku pa instaliras ili opet prekopiras preko card readera i instaliras. Svaki put kad zelis da koristis Oxygen moras na telefonu strartovati program koji ce se tom prilikom instalirati i onda oxygen radi.

Uspeo sam. Hvala vam. Oxygen radi sada kako treba.
Ostalo je jos da osposobim koriscenje GPRSa (063) preko kompjutera (koriscenjem 3660 BT).
Zna li neko podesavanja za 063?

Imash kompletno objashnjenje na : www.mobtel.co.yu
A i mislim da ti treba modem driver koji mozesh da nadjesh na nokijinom sajtu : www.nokia.com

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno