Šta je novo?

NOKIA 3650 problemi i dileme

PaKi

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
604
Juce sam uzeo 3650 pa me zanima par stvari.
Najpre da li se celokupni njegov software (os) moze apdejtovati, i da li za to ima potrebe ...mislim da li ima nekih bagova zbog kojih se to treba uraditi i kako?
Buni me to sto kada primam poziv sa fiksnog tise zvoni nego poziv sa mobilnog...proverio sam u profilima i tamo je zvono na max, a opet se cuje razlika...
Da li je moguce slike pamtiti u neke svoje foldere(kada pokusam sa komandom move to folder ponudjeno je samo phone memory i card memory)
Mozete li mi preporuciti neki dodatni software za ovaj telefon, s tim da nije neki koji se placa ili, barem da ima crack i da lepo radi.....gde se mogu naci te stvari....cuo sam da ima neki da ti mob bude daljinac za tv i slicno, kao i neki gps...da li je neko to probao?

Ja ti mogu preporuciti sajt
www.aivanet.com/en
na kome mozes naci brdo software-a za Symbion OS.

Ja planiram da kupim 3650 za koji dan (zavisi od kinte) pa me interesuju tvoja pitanja ...
Nada mse da ce neko odgovoriti uskoro.

Mene interesuje jesi li uz telefon dobio 16MB MMC karticu? Gde si kupio ako nije tajna i za koliko?

Pozdrav

Naravno da se software moze apdejtovati a spisak pobiljsanja od verzije do verzije mozes videti u TXT koji sam okacio.
To u vezi zvonjave sa fiksnog i mobilnog nisam primetio kod sebe (sw v4.13)
Za snimanje slika verovatno mislis na to kada slikas kamerom. To zavisi od aplikacije koju koristis - kada probas neku drugu app za slikanje, neces se vratiti na Nokijinu :) Naravno, stavices i neki explorer (moja preporuka FExplorer) i moci ces da pomeras slike ili bilo koje drug fajlove kako god hoces.
Sto se tice aplikacija ima ih svarno mnogo. U ovoj sobi imas temu "naj aplikacije za symbian" ili slicno, pa mozes da pocnes odatle... naravno ni aivanet nemoj da zaobidjes :banana:

Sto se tice mem kartica, uz 3650 standardno dolazi kartica od 16MB

Nadam se da sam malo pomogao
:poz:

Prilozi

• nokia3650 firmware versions.zip
    1.9 KB · Pregleda: 98
Nazad
Vrh Dno