Šta je novo?

Nokia 3650 pitanja

LUC1FER

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
649
Danas sam kupio ovaj telefon i imam neka pocetnicka pitanja :S:

1. Kako se menjaju wallpaperi?
2. Kako se dodaje slika u kontakte tj kada me ta osoba zove da izadje njena slika?
3. Koji je najbolji web browser?
......

Nista dobra je i Opera, ali NetFront zauzima manje memorije...

Evo jos jednog pitanja: Naime instalirao sam Mp3 go i kada prebacim mp3 preko bluetooth-a na telefon stigne kao poruka. Kada je otvorim kaze Feature not available?
Pitanje je dakle kako da prebacim mp3 u telefon i da radi?

Mozes preko FEXPLORER-a da u folderu mail pronadjes gde je fajl i prebacis gde ti je zgodno. Mozes i da kupis citac kartica, mada sa novim softverom kartica nije u FAT fajl sistemu.

LUC1FER je napisao(la):
Evo jos jednog pitanja: Naime instalirao sam Mp3 go i kada prebacim mp3 preko bluetooth-a na telefon stigne kao poruka. Kada je otvorim kaze Feature not available?
Pitanje je dakle kako da prebacim mp3 u telefon i da radi?

Prebacis mp3 na telefon uz pomoc nekog od phone managera (recimo nokia pc suite,oxygen pm...) i lupis ga u neki folder. Onda instaliras program inventivnog naziva MP3Player,startujes ga,on ti pretrazi telefon i mmc u potrazi za mp3jevima i sve ih ubaci u plejlistu. A mislim da cita mp3 i iz poruke,nije mi sad tu plavi zub da probam...

delimir je napisao(la):
Nista dobra je i Opera, ali NetFront zauzima manje memorije...

E to je dovoljan razlog da predjem na njega! Nasao sam civilization koji bih mnogo,al mnogo voleo da nabacim na tel,al zauzima citavih 2 mega i nikako ne uspevam da ga instaliram. Cak sam sve brisao pa na prazan telefon pokusvao al ne ide... bedak...

MP3 player koji skenira ceo fajl sistem (MP3Player, Ultra MP3...) pronalazi fajlove koji su u okviru poruka. Da bude zgodno samo poruku koja stigne sa BT-a prebacite iz inboxa u neki drugi folder u okviru messeging aplikacije (npr. My folders ili kreirajte novi)

Jel ima neko STEREO slusalice i da li je zvuk stereo kada se pusta MP3 sa 3650. Nisam do sada koristio telefon kao MP3 player vec sam probao par puta zvuk preko speakera.

3650 nema stereo izlaz, sx1 je prvi koji to ima ;)

Evo jos jednog gluog pitanja:
Posto sam napunio mmc od 16 mb kako se uninstaliraju programi i igre?

Tools > Manager :) Ajde procackajte malo i sami nije nista komplikovano niti moze ista da se pokvari...

To sam vec probao. Ali u manageru no data. A meni puna kartica programa i
igrica:)

EDIT:U managerovom logu pise da je sve instalirano sto imam u telefonu :trust:

Poslednja izmena:
Resio sam problem formatirao sam karticu i instalirao sve ponovo i naravno pojavilo se u manageru???Pojma nemam u cemu je bio problem.Verovatno zato sto sam kupio polovan telefon pa je bivsi korisnik nesto cackao

delimire kako si pushtao na zvuchnike?? si pravio kabel ili shta?

Koliko sam ja shvatio delimir je mjuzu slushao preko speakera telefona (kao i ja) :d

ma na speakerfon :) napravio bih adapter za 3mm jack ako bih znao da ce biti stereo zvuk

a kako pesmu iz my foldera ili inboxa prebaciti na MMC?

odes preko fexplorera u c: system>mail>pa ga nadjes tamo copy i paste na mmc

@ delimir: ne moze, 6620 tek ima stereo cip

Fexplorer je system manager koji instaliras u telefon.

Pa to je pitanjce...da nemas link slucajno ono boze sacuvaj mozda :) baci mi na PM ako imas .

Jedno pitanje:
Kako da na kompjuteru otkucam ToDo listu ili nesto slicno pa da prebacim na 3650, da se ne smaram kucanjem na mobilnom?

Jel zna neko jel postoji za 3650 nesto kao wilsskinz za 7650?

Nazad
Vrh Dno