Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kod mene je favourites prazan ima samo Calendar, Inbox i Notes. Ne secam se da li sam brisao, ali se brise tako sto se postavi kursor preko stavke u meniju i stisne taster C (ispod crvene slushalice).
Ma kod mene nije, ima ovih gluposti sa T-Mobila. Dok sam imao T610 isto su me nervirale te gluposti, a greota da mi propadne tako korisna stvar kao sto su favourites zbog gomile djubreta
A ne mogu da ih izbrisem na C. Toliko sam svestan da sam probao vec to, bez uvrede
Telefoni predvidjeni da rade na odredjenim mrezama (T-mobile) nisu predvidjeni da rade na drugim mrezama, tako se operatorove opcije obicno ne menjaju (to je bar neki moj logicki rezon). Kao sto rekoh, isto mi je bilo na T610 i nije moglo da se menja
****** onda moras da ga dekodiras. Ja sam pretpostavio da je tako, jer npr. kod moje sestre na M55 ima nekih dzidza-bidza koje su sa i-mode mreze (tako nekako) i koje se ne mogu ukloniti. Cak sam joj uflesovao novi softver u telefon i nista.
moja Nokia 3200 je sa austrijskog T-Mobile... u Favoritesu je bilo nekih njihovih sh|tova, ali su svi nestali kod dekodiranja (hm... ostao je samo njihov wallpaper... cudno!)...