Šta je novo?

Nokia 3650 Favourites meni

Markosmi

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2004
Poena
725
Da li mogu da se izbrisu predefinisane precice koje su ubacene ovde?

Nope

Kod mene je favourites prazan ima samo Calendar, Inbox i Notes. Ne secam se da li sam brisao, ali se brise tako sto se postavi kursor preko stavke u meniju i stisne taster C (ispod crvene slushalice).

Ma kod mene nije, ima ovih gluposti sa T-Mobila. Dok sam imao T610 isto su me nervirale te gluposti, a greota da mi propadne tako korisna stvar kao sto su favourites zbog gomile djubreta
A ne mogu da ih izbrisem na C. Toliko sam svestan da sam probao vec to, bez uvrede

Poslednja izmena:
Telefoni predvidjeni da rade na odredjenim mrezama (T-mobile) nisu predvidjeni da rade na drugim mrezama, tako se operatorove opcije obicno ne menjaju (to je bar neki moj logicki rezon). Kao sto rekoh, isto mi je bilo na T610 i nije moglo da se menja

****** onda moras da ga dekodiras. Ja sam pretpostavio da je tako, jer npr. kod moje sestre na M55 ima nekih dzidza-bidza koje su sa i-mode mreze (tako nekako) i koje se ne mogu ukloniti. Cak sam joj uflesovao novi softver u telefon i nista.

Ja i ne koristim taj favorites meni.

A steta, korisna je opcija.

Ne daje mi se crvena samo za brisanje favourites-a. Mozda kada budem ubacivao novi softver...

Nazad
Vrh Dno