Šta je novo?

nokia 3510i

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
zanima me vase misljenje o ovom telefonu.

Ja imam skroz lose misljenje o njemu :)
Krs ekran, krs dugmici, siromasan softver, ima gprs, ali nema gprs modem itd...
Nadam se da sam bio od pomoci :d

Jednostavno najvishe shto mozesh da dobijesh za njegovu cenu...

Za te pare verovatno nema bolje .....
Nesto vise cene ali bar meni mnogo bolji je Samsung C100. Nokiu poklonio sestri zadrzao Samsunga. Ako ti treba telefon a ne igracka Nokia je odlicna. Meni je dizajn Nokie malo ruzan (arhaican) ali sve je stvar ukusa.

Poslednja izmena:
ma treba mi obican telefon sa dosta mesta u adresaru to je sve.

ako te ne zanima ekran u boji, kamera i mms, a treba ti GPRS, modem, BT, IR, i softver za sredjivanje imenika pogledaj Nokiu 6310i. Nije telefon u trendu, cena mu je dosta pala, ali je izuzetno kvalitetan, elegantan sa odlicnom tastaturom, dugotrajnom baterijom. Nemoj da te zavara velicina, lako se nosi.
500 mesta u adresaru i oko 200 mesta za SMS poruke.

dobro izgleda

Ako mozes da uzmes 6310i, samo napred, fenomenalan telefon. Jeste da nije 'u trendu', nema kameru, mms, ekran u boji itd, ali telefon je po meni jedna od najbolje napravljenih nokia ikada!

nije suvise komplikovan za rukovanje? Do sada sam imao eriksone stvartno su jednostavni

Prost je za rukovanje, kao i sve druge nokije. Organizacija menija je jednostavna i mozes brzo da se kreces kroz njih (posto verovatno nikad nisi koristio nokiju, trebace ti dan-dva da se naviknes, ali kad se naviknes... :) )
Od mene imas svaku preporuku za telefon, ali to sam samo ja :)

ok znaci uzi izbor prema preporukama nokia 3510 ili 6310

Ako pitaš koji od ta dva onda 3510(i) nema tu šta da traži :)
I cena dovoljno govori.

3510 polovan ~ 40 e
6310 polovan ~ 100 e

naravno da je 6310 bolji, pa to je visoka klasa, mada i 3510 za te pare radi posao, a cuva 150 poruka i dosta brojeva u imeniku, u svakom slucaju odluci prema svojim potrebama.

ok hvala svima na savetima

Ako ces da povezujes telefon sa kompjuterom, onda ti je 6310i daleko bolje resenje, bez obzira sto je vise nego duplo skuplja. To je kvalitetan telefon, ne tako davno vrhunske klase, i danas omiljen medju poslovnim ljudima. Znam da je novac uvek problem, ali ako ikako mozes odvoj novac za nju, neces pogresiti. Za oba telefona vazi: pazi od koga kupujes, ako baterija i punjac nsu originalni, trazi da ti spuste cenu. Najlakse ces prepoznati dali je baterija originalna po teksturiranoj nalepnici, jasnoj i ostroj stampi na njoj i teksturi spoljnog dela koja je identicna teksturi plastike telefona. Originalna baterija savrseno lepo naleze u zljebove i lepo skljocne kad je ubacis. Obrati paznju i n au njac na kojem bi trebalo da pise Nokia (originalan), a posebno na prednju i zadnju masku da nebi dobio prepakovan telefon. Naravno kad budes vadio bateriju baci pogled i na nalepnicu sa IMEI brojem i oznakom telefona, da ti nebi dali 6310 umesto 6310i. Nije problen ni ako nije sve originalno, ali onda trazi da ti spuste cenu.

Mozes u razmatranje i da uzmes i Ericsson T39! Odlican telfon (ja trazio da kupin u malim oglasima ali se niko nije javio, ali sam ga ipak nabavio) 510 mesta u imaniku (svako po vise brojeva) samo sto mu u Inbox stane oko 40 poruka (kazem zbog 6310i, 200 kom)Prvo sam ga uzeu starom (zbog vratanca i lakog javljanja i prekidanja veze) ali sada ga ja terorisem toliko mi se dopao! Takodje kao i 6310i ima i BT i IC i modem i HSCDS. Ja ubo original iz svedske sa sve baterijom i pinjacem, baterija mu drzi bez ikakvih problema po 6-8 dana (zavisi dal sam na netu preko GPRS-a ili ne)

Neša je napisao(la):
Ako ces da povezujes telefon sa kompjuterom, onda ti je 6310i daleko bolje resenje, bez obzira sto je vise nego duplo skuplja. To je kvalitetan telefon, ne tako davno vrhunske klase, i danas omiljen medju poslovnim ljudima. Znam da je novac uvek problem, ali ako ikako mozes odvoj novac za nju, neces pogresiti. Za oba telefona vazi: pazi od koga kupujes, ako baterija i punjac nsu originalni, trazi da ti spuste cenu. Najlakse ces prepoznati dali je baterija originalna po teksturiranoj nalepnici, jasnoj i ostroj stampi na njoj i teksturi spoljnog dela koja je identicna teksturi plastike telefona. Originalna baterija savrseno lepo naleze u zljebove i lepo skljocne kad je ubacis. Obrati paznju i n au njac na kojem bi trebalo da pise Nokia (originalan), a posebno na prednju i zadnju masku da nebi dobio prepakovan telefon. Naravno kad budes vadio bateriju baci pogled i na nalepnicu sa IMEI brojem i oznakom telefona, da ti nebi dali 6310 umesto 6310i. Nije problen ni ako nije sve originalno, ali onda trazi da ti spuste cenu.

preporuci neku radnju, ili ovde ili na pm

Iskreno neznam ni jednu radnju koja ih prodaje, niti nekoga za koga bi ti garantovao da ce ti dati pravu stvar. Ja sam moju uz sav ovaj oprez kupio na buvljaku i imao sam srece, jer i dan danas (vec dve godine) funkcionise besprekorno. To ti preporucujem, samo ako si spreman da se spustis nanjihov nivo i da ne upadnes u njihovu masinu: super je brate, vidis da je ko nova, sta zagledas toliko i slicno.... Mislim na one sto prodaju unutar ograde, one van zaboravi. Mozes dobro da prodjes, a mogu da te namagarce - nema pravila.

Naravno uvek mozes da pogledas i www.halooglasi.co.yu i vidis dali je neko prodaje - obicno je donose ljudi iz inostranstva jer se dobija dzaba uz najjeftinije ugovore, pa je ovde prodaju i kupe nesto u boji.

Nisam ti mnogo pomogao, ali zaista neznam sta bih ti drugo savetovao.

Javi sta si nakraju uradio.

Vrh Dno