Šta je novo?

Nokia 3510i

bllllllljak... najruznija nokia... Jes da ima opcije, i ok cenu, ali brate, najruznija trojka do sada....!

Ma sve nokie osim 6ica su ruzne samo tako :)..., a i ova 6510 sacuvaj boze kako izgleda...

Ljudima kojima se dopadaju Motorole, definitivno se ne dopadaju Nokie, tako da mozemo da se dogovorimo da ti ne pricas o izgledu Nokia, jer kada bih ja pricao o tome kako mi se ne dopadaju Motorole i kakav ocajan dizajn imaju, verovatno bih bio banovan koliko bi to zestoko bil.... :D

byMaX je napisao(la):
Ljudima kojima se dopadaju Motorole, definitivno se ne dopadaju Nokie, tako da mozemo da se dogovorimo da ti ne pricas o izgledu Nokia, jer kada bih ja pricao o tome kako mi se ne dopadaju Motorole i kakav ocajan dizajn imaju, verovatno bih bio banovan koliko bi to zestoko bil.... :D
Slazem se za motorole.

Sentenced je napisao(la):
Slazem se za motorole.

pa ne, ozbiljno, pogledajte samo u Tehnomarketu na novom beogradu, imate ogroman broj telefona u vitrinama... Motorola ima ubedljivo najruznije telefone! Njihov najskuplji model, onaj sto ima fazon bebice, ali se ne otvara na "gore" nego klizi na stranu oko onog kruga (***a, ne mogu bolje objasniti), je uzasno ruzan! Pogledajte jednu Nokiu 6610 ili 7210...

Postoje i lepsi telefoni od nokinih.... Po meni su novi Siemensi lepsi od Nokia... S50 recimo, pa i S45... SL45 su lepi telefoni. Cak i ovi jevtiniji C modeli su lepi... samo mi smeta malo debljina kod njih... volim "vitke" telefone...

Meni pravo da ti kazem su svi telefoni ruzni, ali svi, jednostavno, dok ja ne uzmem max u ruke nece napraviti telefon po mojim vizuelnim zeljama...:)

Bane® je napisao(la):
Meni pravo da ti kazem su svi telefoni ruzni, ali svi, jednostavno, dok ja ne uzmem max u ruke nece napraviti telefon po mojim vizuelnim zeljama...:)

PA eto, a secas se da je nedavno jedan nas baja dobio od Peugeota nagradu za dizajn?! Probaj pa salji na mail facama iz motorole ili nokie... ko zna....

Ja imam SIEMENS-a, i to MT 50. I to je ubedljivo najbolji, najšmekeerski i najfaca telefon :D Eh, opet ja o tome :) :)

P. Cineman

Nazad
Vrh Dno