Mislim da voice memo nema.Haludza je napisao(la):Nalozih se na ovaj model . Ima kolor ekran , javu , voice memo , deluje lepo , pa razmisljam da ga pazarim . Dal ga neko koristi , pa da mi da info iz prve ruke ...
Po oglasima je od 185-220 EuraZoNi je napisao(la):a posto je? ima li da se kupi kod nas? gde je najbolja cena?
Amon_Ra je napisao(la):3510i sam video za 185€.
Panto koja je to frka sa zvonom kod 3510? Planiram da ga uzmem u dogledno vreme, pa...
Pa za moj ukus 3510 ima preslab zvuk. O tome najbolje govori i obavestenje koje je Nokia postavila na svom zvanicnom sajtu (http://www.nokia.com/nokia/0,5184,587,00.html na samom dnu strane). Znaci, oni su naveli da je slab zvuk (sto sam i proverio, kupila ga je moja drugarica), a moze samo da prima (ne i da salje) MMS.Amon_Ra je napisao(la):3510i sam video za 185€.
Panto koja je to frka sa zvonom kod 3510? Planiram da ga uzmem u dogledno vreme, pa...
hmm... tamo pise:Panta je napisao(la):Pa za moj ukus 3510 ima preslab zvuk. O tome najbolje govori i obavestenje koje je Nokia postavila na svom zvanicnom sajtu
Meni se ucinilo da su svi zvukovi bili slabi (nazalost, nisam se bas dugo igrao, ali bilo je primetno). Za 3510i ne znam, mislim da su ispravili to.ZoNi je napisao(la):- da li to znaci da ugradjeni mono zvukovi ili oni koji su ubaceni kompozerom, su dovoljno jaki? (ovde se pominju samo download-ovane mono melodije)
- da li se to odnosi samo na 3510 ili i na 3510i?
Haludza je napisao(la):E Misko jel fon ima voice memo funkciju ?
prvo, ovde se raspravlja o 3510i, a ne o 3510!Amon_Ra je napisao(la):Jos bolja varijanta, evo direktnog linka ka uputstvu za 3510 na srpskom u .pdf formatu -
naravno! inace, skini pdf uputstvo za 3510i sa Nokijinog sajta, pa ces sve saznati na licu mesta...stormbringer_bg je napisao(la):Ljudi, bio sam na Nokijinom sajtu, ali tu nista ne pise o memoriji... da li isto mogu da stanu 150 poruka, 50 picture, itd.? Znaci, da li Nokia 3501i ima isti kapacitet memorije kao i 3510?
![]()
ZoNi je napisao(la):naravno! inace, skini pdf uputstvo za 3510i sa Nokijinog sajta, pa ces sve saznati na licu mesta...
ZoNi je napisao(la):prvo, ovde se raspravlja o 3510i, a ne o 3510!
drugo, na Nokijinom sajtu imas uputsvo na vecini evropskih jezika, ukljucujuci i srpski (na latinici i na cirilici!!!)
raindog je napisao(la):daj link za pdf sa nokijinog sajta
ZoNi je napisao(la):ufff... www.nokia.com , pa potrazi malo :eye:
byMaX je napisao(la):Zar nije bolje za iste pare uzeti 6510 *tj. za malo vise para*? Mocniji telefon, manji, lepsi... ovaj ima samo kolor ekran kao prednost, a i taj kolor ekran nije medju najboljima...
byMaX je napisao(la):Zar nije bolje za iste pare uzeti 6510 *tj. za malo vise para*? Mocniji telefon, manji, lepsi... ovaj ima samo kolor ekran kao prednost, a i taj kolor ekran nije medju najboljima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari