Šta je novo?

Nokia 3510i dal imate iskustva sa ovim fonom ?

Jesu li sredili problem sa jacinom zvonjenja koji je postojao na 3510? I koliko drzi baterija?

Haludza je napisao(la):
Nalozih se na ovaj model . Ima kolor ekran , javu , voice memo , deluje lepo , pa razmisljam da ga pazarim . Dal ga neko koristi , pa da mi da info iz prve ruke ...
Mislim da voice memo nema.

3510i sam video za 185€.
Panto koja je to frka sa zvonom kod 3510? Planiram da ga uzmem u dogledno vreme, pa...

Amon_Ra je napisao(la):
3510i sam video za 185€.
Panto koja je to frka sa zvonom kod 3510? Planiram da ga uzmem u dogledno vreme, pa...

Evo imam ga ja i nema frke sa zvonjavom, naravno ne moze dublje i vise melodije da svira istom jacinom, ali opet daleko je od toga da ga ne cujes.

Amon_Ra je napisao(la):
3510i sam video za 185€.
Pa za moj ukus 3510 ima preslab zvuk. O tome najbolje govori i obavestenje koje je Nokia postavila na svom zvanicnom sajtu (http://www.nokia.com/nokia/0,5184,587,00.html na samom dnu strane). Znaci, oni su naveli da je slab zvuk (sto sam i proverio, kupila ga je moja drugarica), a moze samo da prima (ne i da salje) MMS.

Panta je napisao(la):
Pa za moj ukus 3510 ima preslab zvuk. O tome najbolje govori i obavestenje koje je Nokia postavila na svom zvanicnom sajtu
hmm... tamo pise:
"As the Nokia 3510 phone is optimized to play polyphonic ringing tones, unfortunately the volume level of traditional monophonic ringing tones downloaded from Club Nokia on the Web to the Nokia 3510 phone is very low"
- da li to znaci da ugradjeni mono zvukovi ili oni koji su ubaceni kompozerom, su dovoljno jaki? (ovde se pominju samo download-ovane mono melodije)
- da li se to odnosi samo na 3510 ili i na 3510i?

ZoNi je napisao(la):
- da li to znaci da ugradjeni mono zvukovi ili oni koji su ubaceni kompozerom, su dovoljno jaki? (ovde se pominju samo download-ovane mono melodije)
- da li se to odnosi samo na 3510 ili i na 3510i?
Meni se ucinilo da su svi zvukovi bili slabi (nazalost, nisam se bas dugo igrao, ali bilo je primetno). Za 3510i ne znam, mislim da su ispravili to.

ZoNi iz tog teksta koji si postovao samo jedan zakljucak se moze izvesti - zvuk ce biti slabiji samo kod downloadovanih melodija sa neta. Znaci ostala "zvona" bi trebala da se cuju jako bez problema. Ipak je najbolje da nagazis nekog ko ima taj model, i sam se uveris.

e zar ne mislite da je 200 i nesto evra malo mnogo za taj tel??mislim osim color ekrana sta on ima nesto genijalno novo u sebi??AKo je zavrsna obrada ko kod ostalih telefona iz serije 3xxx onda stvarno uzas....ipak mislim da je najbitnija osobina tel da ima dobar prijem signala da bi lepo cuo onog koga zoves i onog ko te zove za sta nisam bas siguran za ovaj tel....sta da dajem 200 evra da mi neko posalje srve u boji i da dole odkuca nekoliko slova?...onom ko je toliko dokon za to bolje da kupi super bajs za te pare pa od proleca nek se vozika bice mnogo i pametnije i zdravije....

Kazem ja zvonjave su normalne jacine, bar ove koje su u telefonu, ajd kazite mi kako da downloadujem zvonjave sa neta pa da resimo i tu misteriju.

Amon_Ra je napisao(la):
Jos bolja varijanta, evo direktnog linka ka uputstvu za 3510 na srpskom u .pdf formatu -
prvo, ovde se raspravlja o 3510i, a ne o 3510!
drugo, na Nokijinom sajtu imas uputsvo na vecini evropskih jezika, ukljucujuci i srpski (na latinici i na cirilici!!!)

Slabija zvona su samo "obicna" tj. ona koja mogu da se prime preko sms-a, a polifone melodije su normalne jacine. Za par dana mi stize data kabal pa cu javiti kako se ponasaju uploadovane polifone melodije

Ljudi, bio sam na Nokijinom sajtu, ali tu nista ne pise o memoriji... da li isto mogu da stanu 150 poruka, 50 picture, itd.? Znaci, da li Nokia 3501i ima isti kapacitet memorije kao i 3510?
:confused:

stormbringer_bg je napisao(la):
Ljudi, bio sam na Nokijinom sajtu, ali tu nista ne pise o memoriji... da li isto mogu da stanu 150 poruka, 50 picture, itd.? Znaci, da li Nokia 3501i ima isti kapacitet memorije kao i 3510?
:confused:
naravno! inace, skini pdf uputstvo za 3510i sa Nokijinog sajta, pa ces sve saznati na licu mesta...

ZoNi je napisao(la):
naravno! inace, skini pdf uputstvo za 3510i sa Nokijinog sajta, pa ces sve saznati na licu mesta...

daj link za pdf sa nokijinog sajta

ZoNi je napisao(la):
prvo, ovde se raspravlja o 3510i, a ne o 3510!
drugo, na Nokijinom sajtu imas uputsvo na vecini evropskih jezika, ukljucujuci i srpski (na latinici i na cirilici!!!)

Procitaj ponovo Haludzin post, malo razmisli, i sve ce ti se samo kazati!!!!

Zar nije bolje za iste pare uzeti 6510 *tj. za malo vise para*? Mocniji telefon, manji, lepsi... ovaj ima samo kolor ekran kao prednost, a i taj kolor ekran nije medju najboljima...

byMaX je napisao(la):
Zar nije bolje za iste pare uzeti 6510 *tj. za malo vise para*? Mocniji telefon, manji, lepsi... ovaj ima samo kolor ekran kao prednost, a i taj kolor ekran nije medju najboljima...

Hm. Kao prvo, to 'malo vise para' iznosi oko 50-60e. Kao drugo, bolje je da imas kolor ekran nego radio, recimo. Ostalo je sve isto, a to sto je manji i lepsi... je#em li ga, ne znam da li vredi tih 50e vise. Ako tako gledamo, na to dodas jos 50e, i tako unedogled.

N3510i se po meni zapravo trebao zvati 3530 cime bi se napravila veca distinkcija izmedju ova dva telefona. 3510i je zbilja lep, cvrst, bucan i u mraku dobro osvetljen telefon. Ako se ne varam u pitanju je najpristupacniji telefon sa kolor ekranom. u tom smislu nema konkurenciju i predstavlja odlican izbor.

byMaX je napisao(la):

pa i nije bas MNOGO mocniji telefon? u stvari, ako se ne varam, samo je MALO mocniji, ali nema ekran u boji, tako da i ja mislim da je Nokia 3510i u ovom trenutku best-buy telefon! BTW, to sto je manji meni je *nedostatak* ,)

Nazad
Vrh Dno