JosTheBoss
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.12.2001
- Poena
- 604
Jel ima neko? Dajte utiske.
JosTheBoss je napisao(la):Jel ima neko? Dajte utiske.
milanlj je napisao(la):Imas test u novom broju naseg casopisa o mobilnim aparatima, a zove se MobilM..a
byMaX je napisao(la):Znaci ti tamo radis, a?![]()
Sta da ti kazem, duplo ste bolji od mobkoma i mob.magazina... Ali sam prestao da kupujem iz razloga sto ste i vi, a ova dva druga jos vise, poceli da testirate palmove, notebookove, DVD-ove, i na kraju mobilni casopis ima 5% reviewova telefona, a ja dam 160 dinara za jedan-dva prikaza... Naravno da cu o notebookovima, palmovima, stampacima i aparatima citati u Digitalu ili PCPressu, a ne u takvim casopisima.. Jedino me to nervira. Nekada ste, pogotovo vi, imali 90% reviewova samo GSM telefona, a onda je pocelo vrdanje? U cemu je stvar? evo, imam makar 12 brojeva iz prvog perioda vaseg casopisa... sve telefoni. A sada, gomila nekih mini uredjaja od soma i vise eura... To bre gotovo niko ne kupuje.. Moj savet je da budete casopis za mobilne telefone... da se cimate da nabavite sto vise aparata... i da testovi budu detaljniji... Jedino i samo tako cete ubiti mobilni magazin i mobkom. I potrudite se da sajt ima vise sadrzaja, a ne samo da bude lep... m.magazin takodje ima "bolji sajt", barem zbog onih oglasa, ako ni zbog cega vise...
Ovo su sve bile konstruktivne kritike...
Pozdrav![]()
BodyRemover je napisao(la):Ako nije tajna... URL sajta. hvala
pozdrav
JosTheBoss je napisao(la):Nista specijalno, npr. imenik, baterija i tako to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari