Šta je novo?

Nokia 3510

Ima ga moja koleginica na poslu. Sta da ti kazem...prosecan kao i svaka Nokia! Uobicajen meni, dizajn, ma kad vidis jednu video si ih sve. Jedina simpaticna stvar je polifoni zvuk. Ako te interesuju neki detalji, samo pitaj, a ja cu nju! ;)

Re: Re: Nokia 3510

milanlj je napisao(la):
Imas test u novom broju naseg casopisa o mobilnim aparatima, a zove se MobilM..a

Znaci ti tamo radis, a? :)
Sta da ti kazem, duplo ste bolji od mobkoma i mob.magazina... Ali sam prestao da kupujem iz razloga sto ste i vi, a ova dva druga jos vise, poceli da testirate palmove, notebookove, DVD-ove, i na kraju mobilni casopis ima 5% reviewova telefona, a ja dam 160 dinara za jedan-dva prikaza... Naravno da cu o notebookovima, palmovima, stampacima i aparatima citati u Digitalu ili PCPressu, a ne u takvim casopisima.. Jedino me to nervira. Nekada ste, pogotovo vi, imali 90% reviewova samo GSM telefona, a onda je pocelo vrdanje? U cemu je stvar? evo, imam makar 12 brojeva iz prvog perioda vaseg casopisa... sve telefoni. A sada, gomila nekih mini uredjaja od soma i vise eura... To bre gotovo niko ne kupuje.. Moj savet je da budete casopis za mobilne telefone... da se cimate da nabavite sto vise aparata... i da testovi budu detaljniji... Jedino i samo tako cete ubiti mobilni magazin i mobkom. I potrudite se da sajt ima vise sadrzaja, a ne samo da bude lep... m.magazin takodje ima "bolji sajt", barem zbog onih oglasa, ako ni zbog cega vise...

Ovo su sve bile konstruktivne kritike...

Pozdrav:)

Re: Re: Re: Nokia 3510

byMaX je napisao(la):
Znaci ti tamo radis, a? :)
Sta da ti kazem, duplo ste bolji od mobkoma i mob.magazina... Ali sam prestao da kupujem iz razloga sto ste i vi, a ova dva druga jos vise, poceli da testirate palmove, notebookove, DVD-ove, i na kraju mobilni casopis ima 5% reviewova telefona, a ja dam 160 dinara za jedan-dva prikaza... Naravno da cu o notebookovima, palmovima, stampacima i aparatima citati u Digitalu ili PCPressu, a ne u takvim casopisima.. Jedino me to nervira. Nekada ste, pogotovo vi, imali 90% reviewova samo GSM telefona, a onda je pocelo vrdanje? U cemu je stvar? evo, imam makar 12 brojeva iz prvog perioda vaseg casopisa... sve telefoni. A sada, gomila nekih mini uredjaja od soma i vise eura... To bre gotovo niko ne kupuje.. Moj savet je da budete casopis za mobilne telefone... da se cimate da nabavite sto vise aparata... i da testovi budu detaljniji... Jedino i samo tako cete ubiti mobilni magazin i mobkom. I potrudite se da sajt ima vise sadrzaja, a ne samo da bude lep... m.magazin takodje ima "bolji sajt", barem zbog onih oglasa, ako ni zbog cega vise...

Ovo su sve bile konstruktivne kritike...

Pozdrav:)

Pazi ovako... Ljudi su masovno zvali i kritikovali sto nema review-ova drugih proizvoda osim mobilnih telefona. Znas kako je, tesko je svakom ugoditi. A i sve je manje mogucnosti za nabavku telefona na test. Strpi se, mozda se uskoro nesto promeni. Ali ja ipak ne odlucujem o tome... A sto se sajta tice imamo i mi oglase. Doduse su skoro krenuli ali vec ima respektivna kolicina oglasa za samo mesec i po koliko postoje...
cheers

JosTheBoss je napisao(la):
Nista specijalno, npr. imenik, baterija i tako to...

Baterija joj traje 5 dana bez gasenja. Staje 500 imana sa po tri broja i tekstom. I tako to...

Vrh Dno