Imam problem sa konekcijom mobilnog aparata NOKIA 3220 sa PC-jem. Kupio sam kabel DKU-5. Instalacija drivera i softvera sa pripadajuceg diska nije dala rezultate pa sam skinuo sa Interneta (NOKIA sajt) najnoviji suite, ali opet nista. Ne vidi aparat! Ni zamena prvog kabla nije pomogla. U Sistem properties/hardware/device manager pod other devices pojavljuju se upitnici cim instaliram driver za Nokiu. I sad sta?
Video sam da je prosle godine vodjena diskusija na tu temu, ali bez posebnog saveta osim sto je coveku problem resila njegova zena magicno ustekavsi USB u ne znam koji serijski port. Ja sam kabel ukljucivao na sva moguca mesta gde god moze da udje pa opet nista.
AKO JE NEKO IMAO SLICAN PROBLEM PA GA RESIO, NEKA POMAGA! MOJ SIN ME URNISE KAD CU DA MU TO NAMESTIM.
HVALA!
Video sam da je prosle godine vodjena diskusija na tu temu, ali bez posebnog saveta osim sto je coveku problem resila njegova zena magicno ustekavsi USB u ne znam koji serijski port. Ja sam kabel ukljucivao na sva moguca mesta gde god moze da udje pa opet nista.
AKO JE NEKO IMAO SLICAN PROBLEM PA GA RESIO, NEKA POMAGA! MOJ SIN ME URNISE KAD CU DA MU TO NAMESTIM.
HVALA!