Šta je novo?

Nokia 3200 - komentari???

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li moze neko ko ima pomenuti telefon da mi kaze da li se isplati kupovati ga? Za te pare mi se cini da je best buy. Kamera (verovatno krsh, ali opet), polifone melodije, kolor ekran, gprs, diktafon!, IC port... Moze li ko da kaze neku lepu/ruznu rec za ovu nokiu?

Ja imam taj tel vec 2 meseca i mislim da je totalno ok!

Kamerica nije losa, ja je koristim za zezanje (MMS i e-mail), a ima i night mode, kad pravi ok slike u prilicno mracnim uslovima (kafic, npr)

Inace, da budem iskren, nisam primetio nijedan bitan nedostatak ovog telefona...

evo, vidi jednu fotkicu:

Nokia_20040404_003.jpg

Jel radi GPRS preko njega na kompu??? Na par mesta sam procitao da tel. nema modem! A opet na par drugih da ima.... :wall:

Poslednja izmena:
Mislim da doticni nema sta da trazi pored SE t610(u tom cenovnom rangu).

cholak je napisao(la):
Mislim da doticni nema sta da trazi pored SE t610(u tom cenovnom rangu).
pa nisu bas u istom cenovnom rangu

cuo sam neke price da se ovi telefoni dosta kvare mada na raznim forumima na netu nisam nasao ozbiljne primedbe...

zoni moze li jos koja slika

sta se sve dobija sa telefonom

Poslednja izmena:
raindog je napisao(la):
cuo sam neke price da se ovi telefoni dosta kvare mada na raznim forumima na netu nisam nasao ozbiljne primedbe...

Na tvom postu sam napomenuo da moja zena ima ovaj telefon i da joj je ruzan ali da ga trpi upravo zato sto je pouzdan. Posle raznih samsunga t500, panasonika g55 i slicnih pre komada nakita nego telefona koji bi uglavnom stigli da se pokvare pre nego sto formiras bateriju :crash: sa ovim telefonom za ovih pet meseci koliko ga ima nikad nije imala nikakav problem.

Ja ga s vremena na vreme povezem sa kompom i punim novim wallpaperima i melodijama, kameru koristi dosta cesto - o kvalitetu slike ne vredi ni pricati u smislu neke ozbiljnije obrade - ali sasvim dobro ispunjava primarnu funkciju koja je naravno zabavnog karaktera. Tu je i radio, i lampica i mogucnost dodele vise brojeva istom imenu (kod samsunga je recimo imala mama mobilni, mama kuci, mama posao...) i tako dalje, sve imas na nokijinom (i drugim) sajtu. Ako uzmes u obzir i jednostavan nokijin meni koji ovog puta moze da se prikaze na klasican nacin, jedan po jedan ili grupa ikonica kao kod konkurencije, onda je to jedan best buy.

Mana mu je sto je ruzan. Mislim, meni to uopste ne bi smetalo, ali jos nisam cuo da je neko zensko stvorenje reklo da je lep. A to je zenama najvaznije. Bio sam ubedjen da ce pored svega sto taj telefon moze da uradi brzo prestati da mu gleda spoljasnjost, ali nista od toga. Ona ga jednostavno ne voli. Takve su zene. Pardon, necu da generalizujem - takva je moja zena. Mada inace ne pokazuje ozbiljnije znake poremecenosti.

Pozdrav!

eto, Koko Bil je rekao dovoljno... samo bih ja dodao da mislim da je 3200 veoma lep i interesantan telefon! U stvari, svi koji su ga videli, rekli su da je super!

zaista smatram da je u ovom trenutku best buy na nasem trzistu!

raindog, ne znam za druge, ali ovaj moj za sada radi super!

evo jos jedne slikice (sa proslave 15 godina B92 u Knez Mihajlovoj, pre par dana)

B92-15God-1.jpg

zna li neko gde mogu se skinuti unapred napravljene slike za stampanje onih "maski". i dodatnih stvarcica za ovaj tel

ZoNi je napisao(la):
ja to nisam do sada video (mada nisam ni trazio - ja moju Nokiu koristim bez tih papirnih "maski", samo sa onom plasticnom providnom! Tako izgleda bas super :) )

inace, posto je moja Nokia stigla iz Austrije, dobio sam i onaj specijalni "noz" za secenje tih maski...

sa cime povezuje 3200 sa pc-jel jel si kupio orginal kabal ili preko IR porta ? znas li gde ima softver za njega

Kolko kosta taj 3200

Fino, fino

Nazad
Vrh Dno