Šta je novo?

Nokia 2730

rseke

Slavan
Učlanjen(a)
25.06.2007
Poena
365
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5700x3d
Matična ploča
ASUS Rog Strix B550
RAM
Kingston 32gb @3600
GPU
NVIDIA RTX 3080 FE
Storage
512gb + 2tb + 1TB
PSU
Chieftec 850w GOLD
Monitor
DELL G2724D
Miš & tastatura
Logitecg MX Master 2S
Laptop
Thinkpad T480s
Mobilni telefon
OnePlus Nord 2 5g
Pristup internetu
  1. ADSL
EO cemu je rec,interesuje me da li neko zna ili da li je neko pokusavao da menja unutrasnje osobine telefona tj na neki nacin da mu ubacuje drugi meni i slicno.
Ako neko zna bar nesto ili zeli nesto slicno da radi na telefonu nek napise pa da se posavetujemo oko toga

Jedino temama mozes menjati (nazovimo menjati) interfejs,mada u osnovi ostaje isto.
Nokia fonovi pogotovo sa fabrickim softverom tesko da se mogu modovati,mislim da je nemoguce,bar ja ne znam ni za jedan slucaj.
Ako se vec bakces sa nekim extra temama budi pazljiv,"nezvanicne" teme znaju da "ubiju" telefon,nagledao sam se takvih slucajeva dosta,pogotovo sa 6300,5130,5800 i sl,i onda samo flesh telefona pomaze...

citao sam neke stvari gde pise da se u fonu nalazi ppm fajl koji sadrzi sve podatke oteklefonu gde mozes menjati bukvalno receno sve u telefonu u vezi interfejsa,u to se ukljucuje star up image sve moguce ikone i jos mnogo toga,ali to ako sam dobro skontao samo s40 telefoni mogu.
e sad ako budes malo vise proucio i skontao kako sta napisacu ti sta sam uspeo pa ako zelis mozes probati.

Vrh Dno