Šta je novo?

Nokia 225 ili 301?

Jason2004

Cenjen
Učlanjen(a)
30.01.2014
Poena
170
Dvoumim se izmedju modela Nokia 225 (2.8") i 301 (2.4") kao izbor za stariju osobu. Potreban je dobar pregled, veca velicina slova za slanje SMS.
Mozete li mi pomoci u izboru ili preporuciti neki bolji model?

Dobra su oba telefona, 225 zbog većeg ekrana ima bolju preglednost ekrana mada, ni na 301 nije loša s'obzirom da su karakteri na maksimalnoj veličini poprilično veliki. Tastatura je bolja na 301 i nekako lakša za korišćenje, 225 lepši i dosta veći telefon.
Imao sam istu dilemu pre izvesnog veemena pa je izbor pao na 301 jer je bila solidna razlika u ceni, moji su zadovoljni.

Hvala na podeljenom iskustvu.

Citajuci reviews 225 ima navodno problema sa malom memorijom, sporim odzivom kucanja SMS, malim brojem poruka, slika...

Znaci, 301 ima prilicno velika slova - sto nam je znacajno. I bolju tastaturu?
Model 208 je slabiji od 301, a 220 (slican 225) se moze naci u istoj ceni...

Dobra su oba telefona, 225 zbog većeg ekrana ima bolju preglednost ekrana mada, ni na 301 nije loša s'obzirom da su karakteri na maksimalnoj veličini poprilično veliki. Tastatura je bolja na 301 i nekako lakša za korišćenje, 225 lepši i dosta veći telefon.
Imao sam istu dilemu pre izvesnog veemena pa je izbor pao na 301 jer je bila solidna razlika u ceni, moji su zadovoljni.

Da, 301 ima klasičnu tastaturu, onako reljefnu kao kod starijih telefona dok 225 ima onu ravnu što može da bude nezgodnije za kucanje.
301 je generalno dobar telefon, otac koristi dual sim a majka single sim i baš su zadovoljni. Veličina slova im je glavni parametar bio :)

Nazad
Vrh Dno