Šta je novo?

Nokia 1208 - ne stizu i ne odlaze poruke?

mrmilos

Čuven
Učlanjen(a)
18.02.2005
Poena
895
Pre mesec dana su mi ukrali telefon, i naravno morao sam uzeti nov telefon (nokia 1208), kao i novu karticu - mt:s postpaid. od tada imam problem sa slanjem poruka. naime cesto se desava da kada posaljem poruku ona ne ide vec u izvestaju pise "u toku" a takodje ni meni ne stizu poruke koje mi drugi salju (provereno, testirano). kada otvorim fon i ponovo ubacim karticu sve proradi, ali se posle izvesnog vremena ponovo javlja problem. zna li neko da mi otprilike kaze sta bi moglo biti u problemu, leziste kartice na telefonu ili sama kartica? pri svemu ovome pozivi rade najnormalnije u svakom momentu...

hvala unapred na pomoci...

imao sam isti problem na n70

pogledaj u podesavanju za text msg da ti pise message validity 24h i message sent as TEXT, preferred connections da pise GSM/UMTS, reply via same centar NO

stim sto sam ja kod telenora i 100x sam zvao shabane iz call centra i uvek isto, na kraju sam otisao u predstavnistvo kod hale limes (arena) i tamo mi taj decko namestio to i evo... sve radi kako treba.

jedino ne znam koji servisni centar treba za mts... to ce neko drugi da ti kaze. ajd probaj ovo gore pa javi sta si uradio

Nazad
Vrh Dno