milo je napisao(la):Potrebna pomoc oko izbora telefona: Nokia 3310 ili Siemens C 45. Pribliznih su cena, zanimaju me misljenja ili iskustva.
milo je napisao(la):Potrebna pomoc oko izbora telefona: Nokia 3310 ili Siemens C 45. Pribliznih su cena, zanimaju me misljenja ili iskustva.
George je napisao(la):naravno Siemens, ta Nokia se vec malo ubudjala od starosti, bila je neeeeekada solidan telefon, ali sada ti treba torbica da bi ga nosio.
milo je napisao(la):Zaista mi nije vazno koliko je model star, vec da ima dobar prijem i bude pouzdan, dok su finese tipa grafika i sl. od minorne vaznosti. Ipak, hvala na misljenju.
milo je napisao(la):Zaista mi nije vazno koliko je model star, vec da ima dobar prijem i bude pouzdan, dok su finese tipa grafika i sl. od minorne vaznosti. Ipak, hvala na misljenju.
ZoNi je napisao(la):Onda 3310! (Ipak, kako kaze stara narodna izreka: Nokia je Nokia, ostalo su blede kopije!)
Imam i ja nesto da kazem po ovom pitanju, ja sam ova dva telefona imao kad je nokia bila 240 a simens 380, mogao sam da uzmem koji hocu jer su oba vec bili moji, u direktnom suceljavanju tada je koriscena 064 mreza.George je napisao(la):Tako isto ljudi koji se ne razumeju bas mnogo (ovo se ne odnosi direktno na tebe) kazu i za Mercedes-zato sto je najskuplji misle i da je najbolji, kad ono mucak.
Dobre su Nokie, kao i Mercedes ali bas nista vise od toga, a basnoslovno su precenjene.Ja sam svojevremeno uzeo Siemens S-35 koji je tada isto kostao!!! kao Nokia 3310-telefoni se ne mogu ni blizu porediti, tada je S-35 bio skoro sa vrha ponude a Nokia sa dna njihovih modela, jednostavno ih dele dve klase a cena ista, pa ti razmisljaj sta je bolje-ime ili stvarna upotrebljivost i vrednost!!!
Bax je napisao(la):... i jos nesto S25 je bolji od S35 u svakom pogledu sem mozda u vizuelnom, velicina (stvar ukusa)....Imam oba tako da znam sta pricam.
Da ne bude da hvalim Nokie imao sam 5210 nedavno, prodao sam je brze bolje, ali 3310 je pouzdan aparat za ljude koji su u pokretu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari