wladymeer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2009
- Poena
- 505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-4690 (3.5GHz)
- Matična ploča
- MSI H97M Eco
- RAM
- Patriot 16GB DDR3 800 MHz
- GPU
- NVidia GTX 1060 3GB
- Storage
- Samsung 840 Evo 250GB • Gigabyte GP 480GB • Hitachi HDD 2TB
- Zvuk
- SSL 2+ • JBL LSR305
- Monitor
- Hisense H39A5100
- Ostale periferije
- Audio Technica M50x
- Laptop
- Apple Macbook M1 (16/256)
- Tablet
- iPad 2 / iPad 3
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S20 FE
- Pametni uređaji
- Soundpeats Sonic
- Steam
- djedroid
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Tražim nogare za radni sto sa motorom manje nosivosti i gabarita, a možda i samo motor ako ima da se nabavi kod nas.
Naime, namena nije radni sto, nego, stalak za klavijature, pa bi u nekom dizajnu možda i jedan motor bio dovoljan s obzirom da bi nosivost bila 15-35kg max.
Jedino što mi deluje da je važno jeste da visina ima neki raspon makar 70-110cm.
A u teoriji ako neko ima ideju/rešenje, motor nije ni potreban ukoliko postoji alternativa da se podiže ručno bez skidanja opreme sa stalka.
Idealno bih voleo ako mogu da nadjem neki modele koji nema centralnu gredu zbog lakšeg transporta i da je ispod 20.000
Naime, namena nije radni sto, nego, stalak za klavijature, pa bi u nekom dizajnu možda i jedan motor bio dovoljan s obzirom da bi nosivost bila 15-35kg max.
Jedino što mi deluje da je važno jeste da visina ima neki raspon makar 70-110cm.
A u teoriji ako neko ima ideju/rešenje, motor nije ni potreban ukoliko postoji alternativa da se podiže ručno bez skidanja opreme sa stalka.
Idealno bih voleo ako mogu da nadjem neki modele koji nema centralnu gredu zbog lakšeg transporta i da je ispod 20.000
Poslednja izmena: