Šta je novo?

NOD32 -> turn off autoupdate

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
675
Koristim NOD32 antivirus ver. 3.0.621. Zanima me kako mu iskljuciti da se ne update-uje kada on hoce, vec da ja sam pokrenem update definicija kada to zelim. Ovako mi ku*vinski gusi vezu. Hvala.

Kakvu to vezu imash kad je NOD gushi 32k??? :d
Anyway, u verziji 2 je u Nod32 Control Center -> Nod32 System Tools -> Scheduler/Planner
i tu dechekirash obe opcije za update.
Imao sam kratko i v3, koliko se secam isti je postupak.

Probaj sa tools>scheduler i odcekiraj "automatic startup file check" (poslednji u listi).

Probaj sa tools>scheduler i odcekiraj "automatic startup file check" (poslednji u listi).
ma ne treba to da gasi to je samo provera fajlova treba da ugasi prvo u listi REGULAR AUTOMATIC UPDATE ili ako si na dial-up vezi ugasis i tu opciju odmah ispod prve, lepo pise sve, REGULAR AUTOMATIC UPDATE AFTER DIAL-UP CONNECTION

sve ovo se nalazi u tools pa u Scheduler

Poslednja izmena:
ma ne treba to da gasi to je samo provera fajlova treba da ugasi prvo u listi REGULAR AUTOMATIC UPDATE ili ako si na dial-up vezi ugasis i tu opciju odmah ispod prve, lepo pise sve, REGULAR AUTOMATIC UPDATE AFTER DIAL-UP CONNECTION

OK, objasnjenje pod launch time me je prevarilo, tako mi i treba kad radim napamet 😀

Hvala, to je to. 🙂

Nazad
Vrh Dno