Šta je novo?

Noctua NH-U9B

bojsha

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
15.04.2013
Poena
54
Pozdrav kolege forumasi :wave: posedujem doticni hladnjak i interesuje me da li bih mogao sa njim da hladim Intel i7-3930K na fabrickim frekvencijama? Posto sam u mogucnosti da kupim kacenje za LGA 2011. (Poreban mi odgovor u najkracem mogucem roku zbog rezervisanja kacenja za LGA 2011, hvala).
Drugo sto me interesuje je koje ventilatore mi preporucujete da kupim u slucaju da ne mogu nabaviti Noctua NF-B9 ventilatore (sto ce najverovatnije i biti slucaj - inace ovo nije hitno, samo da znam koji su dobra alternativa NF-B9 ventilatorima)? :)

prvo pitanje- da, moci ce. ali nemoj da kupujes kacenje, nego uzmi racun i posalji noctua-i e-mail, i dobices kacenje na kucnu adredu, za dz.

znam da daju besplatno kacenje ali ja nemam racun :D, izgubio sam ga.

nazovi radnju ako si kod nas kupio i pitaj da te nadju u bazi i da ti izdaju ponovo racun (ili kopiju) pa uradi ovo sto je turok rekao. cekaces nedelju-dve dok stigne.
znam da mnoge radnje cuvaju sve u bazi...

ma jok, necu da cimam ni njih ni mene zbog 800 kinti a imam odmah da kupim, nemam sta da cekam. :) hehe

ma i to sto kazes, isto bih ja uradio ;)
zaboravih da si napisao da mozes odmah da kupis...

^opusteno druze ;)
ladno, nemam one zice za kacenje ventilatora... videcu sa jednim likom da mi posalje ako bude imao viska, ali ipak da pitam: sta mi je raditi ako nemam, kako da pricvrstom ventilator? ventilator ulegne na hladnjak i ne pomera se levo-desno, ne znam da li je to dovoljno.

Prilozi

• 18042013097.jpg
    18042013097.jpg
    406.9 KB · Pregleda: 52
Mozes vent sa po jednom da drzis, ja sam na vecem modelu sa 12icama tako probao i drzi bez problema.

super je to druze, samo ja nemam nijednu. :d kontaktiracu Noctua da ih pitam o mogucem slanju zica za drzanje ventilatora.

Aha, ja reko hoces dva venta... Probaj sa vezicama ili gumicama kuhinjskim, moze sigurno samo je pitanje koliko bi se dobro snasao... ubaci ih izmedju rebara i pajpovi bi ih drzali sa druge strane.

ok. javi ce mi jedan lik do 18h ima li viska zica za drzanje hladnjaka, pa ako nema poslacu mail Noct(i)a, pa ako i to bude corak onda cu tako kako ste mi rekli. Hvala na ukazanoj pomoci! cheers

Opet ja sa novim pitanje. :d
Treba mi pomoc oko izbora/kupovine paste za hladnjak, elem mogu da kupim:
- Prolimatech PK-2 od 1.5g
- Arctic Silver MX-4 od 4g
- Arctic Silver Ceramique 2 od 2.7g
Cena je manje vise ista uz minimalne razlike.

U redu, onda cu Prolimatech PK-2. cheers

Moram da pohvalim Noctua kompaniju koja ima fantasticnu podrsku! elem, poslao sam im mail u petak da mi trebaju zice koje drze ventilatore i kacenje za LGA2011 i dobio sam danas odgovor da su mi poslali! jeeeeeeeeeeeeeeej!!:banana: stize za 10 - 15 dana.

ljudi, koje kacenje ide za AMD FM2, NM-A90?

Nazad
Vrh Dno