Šta je novo?

Noctua NH-U12P na Gigabyte GA-X48T-DQ6

zalizani

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2008
Poena
301
Bio bih zahvalan ako neko moze da mi odgovori znaci naruceno je dolazi za vikend ali propustio sam jednu stvar ova maticna ima shatro neko crazy cool hladjenje ispod socketa hocu li moci instalirati Noctua hladnjak,crnjak je ako budem to morao skidati garancija ovo ono sto mislite...........

Poslednja izmena:
Khz,za taj Q6600 ne bih menjao tu trenutnu plocu ;) A ta ploca koliko koliko se secam ima malo povece backplate-ove,tako da njih sigurno neces skidati ;) Tj ako ti je ploca draga ;)

Crazy cool se jako lako skida i vraca.
Ne znam zasto bi ti to uticalo na garanciju ukoliko sve uradis kako treba, a opet ne vidim zasto bi ti bio problem da odsrafis 6 srafova i zasrafis 2 nova ???
Samo se opusti i uzivaj u namestanju nove konfe.

Bio bih zahvalan ako neko moze da mi odgovori znaci naruceno je dolazi za vikend ali propustio sam jednu stvar ova maticna ima shatro neko crazy cool hladjenje ispod socketa hocu li moci instalirati Noctua hladnjak,crnjak je ako budem to morao skidati garancija ovo ono sto mislite...........

Crazy cool se jako lako skida i vraca.
Ne znam zasto bi ti to uticalo na garanciju ukoliko sve uradis kako treba, a opet ne vidim zasto bi ti bio problem da odsrafis 6 srafova i zasrafis 2 nova ???
Samo se opusti i uzivaj u namestanju nove konfe.
hvala drug cijenim ovo ;)

Nazad
Vrh Dno