Pozdrav svima, samo da javim da sam uspeo da nadjem doticni kuler. Naime, Pin Computers je uvoznik za njih kod nas, ali imao sam dosta obaveza ovih dana i nikako da ih pozovem. I slucajno dok sam gledao mejlove vidim da mi je stigao iz Atom Computersa, ljudi se setili da sam im pisao, i odgovorili mi da sutra dobijaju, pa da bi mogao da rezervisem. I ja lepo to uradim, to je bilo prekjuce, juce ga poslali, danas stigao.
Montirao sam ga, lako se ubacuje, sve je ok, malo je teze ubosti one pinove za kulere zbog blizine vrha kucista i samog kulera, to sam uradio srafcigerom, ali pazio da mi ne odleti da ostetim nesto. Kablovi su malo kraci, ali ako se lepo postave sve je ok.
Prve impresije su da je odlican. Ja sam oc-ovao proc na 4.8 sa stock-om, i isao je do 76-77 u prime, sad mi je u prime-u 50 maksimalno. E sad, verujem da ce i to da se smanji kad ga sledeci put budem skinuo pa opet montirao jer cu znati tacno sta da radim, dok sad kad sam ga montirao nisam lepo pogodio vrhove srafova, i uspeo jednu stranu da zakacim, ali dok sam drugu zakacio jedno 4-5 puta mi se kuler odvojio od procesora pa samim tim napravio zvaku od paste. Koristio sam njihovu neku pastu, mada sam ja kupio dodatno, a dobio potpuno istu uz kuler, tako da mi dokupljena nije ni trebala, pa ako nekome treba nisam je ni otpakovao, stavljam je u oglase u pitanju je nt-h1.

U svakom slucaju sve pohvale za Noctua, savrseno pakovanje, skupo jeste, ali nista ne pobedi onaj osecaj kad skapiras da si sve dobio i da ti nista vise ne treba (obicno uvek nesto fali kad se stedi

)