Šta je novo?

NOBUS KLIMA wi fi problem

markoni1991

Zapažen
Učlanjen(a)
11.12.2024
Poena
1
Kupio neku novu klimu NOBUS sa wi fi modulom, i koristi AC freedom aplikaciju, ali evo nedelju dana nema sansi da je povezem.Probao sve vrste rutera, mreza, mobile hotspot, nece. Da li neko ima slican problem ili sugesitju? Hvala
nOBUS.jpeg

Te nobus ne dolaze sa wifi modulom. Provjeri ima li ga..

Ima modul, pročitao sam već tu temu, ali ništa mi ne pomaže iz nje

Ne mozemo ti drugacije pomoci, jer ne znamo sta je problem. Nista konkretno nijesi napisao.

ti nemas modul za wifi na toj klimi. Kada se skine taj poklopac sa jednim vijkom na sebi, trebalo bi da bude dole neki slobodan kabal sa nekim konektorom na sebi. To je za wifi modul koji moras da kupis uz sam uredjaj.

Ovaj kabl što je izveden što je sad, levo, za displej je povezan sa displejem na poklopcu
1000046450.jpg

Gde se postavlja na ploči?
I kako izgleda, može li neka slika sa interneta

ne ugrađuje se direktno na ploču... Već ti je neko objašnjavao u prethodnim postovima.
Skineš poklopac ležišta za wifi modul koji se nalazi na poklopcu unutrašnje jedinice (ova budža sa odštampanim broijevima). Bukvalno ga utakneš kao USB stik i vratiš nazad.
Onda ideš na instaliranje aplikacije na telefon i dodavanje uređaja na aplikaciju.

Gde se postavlja na ploči?
I kako izgleda, može li neka slika sa interneta
Druže, da se imalo potrudiš i ne čitaš između redova možda bi nešto i skontao. Sve ti je napisano.
Skineš poklopac ležišta za wifi modul koji se nalazi na poklopcu unutrašnje jedinice (ova budža sa odštampanim broijevima). Bukvalno ga utakneš kao USB stik i vratiš nazad.
Onda ideš na instaliranje aplikacije na telefon i dodavanje uređaja na aplikaciju.
Nije, nema ova klima usb modul vec se bode u neki dzek. To je ovaj sivi kabal na kom mi stoje prsti na slici. Neka ga covek iskopa, tu se negde zavukao.

Prilozi

• 83F7BE79-2634-4D1A-8BD1-39D9A1FC4678.jpeg
    83F7BE79-2634-4D1A-8BD1-39D9A1FC4678.jpeg
    102.3 KB · Pregleda: 37
Kao i ostali sto su ti rekli, kupuje se posebno taj modul. Moj prijatelj ima ovu klimu sa tim WIFI modulom, mislim da je oko 4000din platio

Nazad
Vrh Dno