Šta je novo?

no voice

kai-tracid

Slavan
Učlanjen(a)
18.09.2005
Poena
304
Koji program za potpuno otlkanjanje glasa iz pesama?Pokusao sam sa mp3 Doctorom i raznim karaoke programima ali nista.I jos nesto koji DVD Ripper koristite.Ja koristim Xilisoft DVD Ripper i nije da nisam zadovoljan samo me interesuje da li postoji bolji.

1. Ne mozes da otklonis glas iz pesme, ma koliko se budes mucio. Preko Sound Forge-a moze da utisas glas, ali ne i totalno da ga uklonis.
2. Ja koristim DVD Decrypter i CloneDVD za decryptovanje.

@Dorry
Kako to da izvedem u SF-u? Imam neke RAP/HIP-HOP instrumentale u kojima se jedva chuje glas sto znaci da je neko pravio te instrumentale. Moze li neko uputsvto na brzaka (imam Sound Forge 8.0 FULL).
Hvala.

Pravo da ti kazem zaboravio sam kako se to radi, znam da ima neka fora, mozda ce neko ko se bavi Aktivno sa tim ovde odgovoriti, sorry :S:

kai-tracid je napisao(la):
1. Koji program za potpuno otlkanjanje glasa iz pesama?

2. koji DVD Ripper koristite.
1. potpuno? ne znam takav program... ja ponekad za DELIMICNO (kako kad - nekad bolje, nekad losije) uklanjanje glasa koristim AnalogX Vocal Remover
http://www.analogx.com/contents/download/audio/vremover.htm
(i to onu verziju, koja je plugin za WinAmp)

2. DVD Shrink (uz povremenu pomoc DVD Decryptera i AnyDVD-a)

@ZoNi
Taj plug-in je smesan i uopste ne radi to sto ja hocu. On cak otklanja i veci deo basa i samim tim ostecuje instuemntalku a glas se i dalje cuje, samo slabije.
Znaci treba 'samo' da smakne glas ili bar maXimalno da ga utisha, a da pritom ne osteti ni 1 sempl u matrici. Ako je ikako izvodljivo neka kaze makar mi trebao i program tezak 5GB!

Vrh Dno