Šta je novo?

No video input?

ateq

Cenjen
Učlanjen(a)
11.05.2009
Poena
169
E ovako...prijatelj je doneo racunar da mu nadogradim graficku i memoriju. E sad,naravno prvi put sam ukljucio da vidim kakva je masina uopste,i radilo je. E sad...na zalost nisam obracao paznju dali je radio zvucnik nisam slusao dali bip-ce kad se upali. E sad...stavio sam graficku ponudio mi je da stavi drajver koji naravno nije nasao. U glavnom iskljucio ga da namestim u biosu da mi radi usb tastatura. To sam resio valjda,posto od tada nece da se upali monitor! Znaci racunar ukljuci ali na monitoru se vidi samo no video input. Probao sam da resetujem bios vadio ram i graficku i nista...sve isto. U glavnom pre je radio sa integrisanom sada nece nikako. Negde sam citao da je nekome procesor crko? Dali je moguce? Ili imate li jos koju ideju?

e da da dodam jos nesto...kad upalim racunar,radi sekundu ili dve,ugasi se pa opet upali. Ne znam dali je to radio pre jer nisam obracao paznju. Ukljucio sam i otisao odatle. Nisu ga sa problemom doneli nego zbog nadogradnje zato nisam obracao paznju.

Vrati staru tastaturu, PS/2 i iskljuci opciju za USB tastaturu u BIOS-u, pa probaj ponovo da podignes (udjes u) Windows. Ako sam te dobro razumeo, stavio si novu graficku kartu i memoriju i radilo je. Tek kad si prikljucio usb tastaturu nastaje problem?

Ako to ne uspe, vrati sve stvari kakve su bile na pocetku, kad ti je donet racunar.
Podigni win i vidi da li je sve u redu. Onda dodaj samo jednu stvar, dok ne vidis sta uzrokuje problem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno