Šta je novo?

No name micro SD iskustva

xcentric

Cenjen
Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
169
ima li neko iskustva sa no name memoriskim karticama,imam neku povoljnu ponudu za no name micro SD karticu 32GB izvadjena iz kamere. Pa me zanima oko cega obratiti paznju posto sam citao da postoje neki falsh modeli
koje npr racunar cita na 32GB a realnog su kapaciteta od npr 4GB? Da li je test u HD tune-u dovoljan dokaz da kartica radi kako treba? I na sta jos obratiti paznju? Inace cetvrta je klasa a koristio bih je za mobilni telefon.

Nadam se da sam postovao u pravom delu foruma...

Tih falsh kartica sa mnogo manjim kapacitetom ima mnogo manje nego ranije, ako ih uopshte ima vise. Ja redovno kupujem najjeftinije kartice koje postoje (iz Hong Konga) i sigurno dve godine nisam naleteo na takvu. U svakom sluchaju to se lako proveri, formatiraj je i napuni do vrha. Drugo shto treba da mislish je brzina tako da obratish paznju i na to dok budesh kopirao, i uporedish sa nekom karticom koju vec imas. I nemoj da zaboravish da je snimanje na karticu uglavnom duplo sporije nego citanje sa nje, da se ne razocharash odmah :)

Hvala puno. Pa da te postove koje sam citao su bili prilicno stari,tako da je i moguce da su se stvari popravile. Ajde ako ih narucujes ili si narucivao negde preko neta povoljno,baci link na pm da vidim. Mozda mi povoljnije izadje.:)

Vrh Dno