Šta je novo?

No Matter What garancija

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Kupio u petak laptop Toshiba a300-29u pa me zanima kako da stegnem dobijem No Matter What garanciju. Posto navodno sad traje akcija. Registrovao sam se na sajtu i sad cekam odgovor . Sta sve treba da uradim da bih stekao tu vrstu garancije?

samo ce ti stici odgovor da si upravo stekao pravo na "no mather what guarantee"

Probaj da nesto uradis sa laptopom pa ces videti kako funkcionise ta garancija zaista :). Bila je vec povelika diskusija na tu temu ovde. I to bas oko Toshibe.

Kakvi su to ludaci, vidim po internetu da reklamiraju i garanciju u slucaju gubitka posla? Sta kao neko ce da kupi tvoj polovan laptop zato sto si ti ostao bez posla i da ti vrati lovu nazad? Kako da ne....

Koliko sam pobliže upoznat sa ovom vrstom garancije, važi ako Vam obiju stan i pokupe sve, mora postojati policiski zapisnik i ostalo. Ako Vam nestane usput morate biti prebijeni, takodje mora postojati zapisnik policije i ostale pisanije. Ako Vam nestane iz zaključanog vozila ta garancija NE VAŽI. Ako imate video nadzor na poslu ili slučajno i kod kuće garancija opet ne važi.
Voleo bih da čujem nekog od korisnika da je ostvario pravo na garanciju ako mu je laptop pao sa stola, kreveta ili slično i fizički oštetio laptop.

Ma ima posteno da se namucis da ti odobre garanciju ako je uopste i odobre...

Tek sad vidim datum nisam ni obratio pažnju:wall:

Mada pošto su od tog datuma 3 puta promenili uslove garancije (1.4, 1.7 i 25. 8) onda i nije loše da se "oživi tema"

Nazad
Vrh Dno